Credit online vs credit traditional – Aplici online in doar 5 minute!

Vrei sa iti achizitionezi o noua masina? Ai nevoie de fonduri suplimentare pentru a face fata unei situatii de urgenta? Urmeaza sa pleci intr-o vacanta, iar economiile stranse pana in momentul de fata nu sunt suficiente? Indiferent de situatie, creditele sunt cea mai simpla metoda de a-ti rezolva probleme financiare. Cand vine vorba de imprumuturi, exista doua optiuni principale: imprumuturi online rapide si creditul traditional. Pentru a face o alegere cat mai buna, ai nevoie de cateva argumente solide!

Avantajele unui credit online vs credit traditional

  1. Totul se desfasoara online

In ceea ce privesc creditele traditionale, prezenta fizica la o sucursala bancara este obligatorie. Procesul de aprobare este unul lung si poate dura in functie de credibilitatea imprumutului tau. In cazul unor credite online, lucrurile sunt mult mai usoare. Criteriile pentru a fi eligibil sunt pe cat se poate de simple, iar majoritatea oamenilor le indeplinesc cu usurinta! Trebuie sa ai peste 18 ani, cetatenie romana, domiciliu in Romania si vechime minima de 1 luna la locul de munca, iar daca indeplinesti toate aceste conditii poti trece la completarea cererii pentru un credit online.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum
  1. Fara hartii si fara birocratie

Pentru a obtine un credit traditional trebuie completate nenumarate hartii, care mai apoi trebuie trimise la examinare. De asemenea, ai nevoie de garantii pentru ca imprumutul sa fie aprobat. La toate aceste lucruri se adauga si cozile, parca interminabile! Poti uita de toate acestea cu ajutorul unor credite online rapide! Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul web al creditorului si sa completezi cererea de creditare. Avand in vedere ca este un credit online, vei avea nevoie doar de o copie dupa actul de identitate, iar in cazul in care esti pensionar o copie dupa talonul de pensie. In mai putin de 60 de minute vei primi aprobarea, iar banii vor ajunge la tine! In acest fel iti vei putea rezolva problemele financiare in cel mai scurt timp posibil. Asadar, renunta la cozile interminabile de la bancile traditionale si opteaza pentru o varianta simpla si comoda!

  1. Disponibil la orice ora

Indiferent daca decizi sa aplici pentru un credit online in timpul unei sedinte, cand calatoresti sau cand vizionezi un maraton de filme horror, toate aceste lucruri sunt cat se poate de realizabile! Acest lucru se datoreaza faptului ca internetul este deschis non-stop, la fel si site-urile de credite online rapide!

  1. Flexibilitate

Poate cel mai important aspect, institutiile nebancare online percep comisioane mult mai mici si ofera rate de dobanda mult mai avantajoase fata de bancile traditionale! In plus, poti returna banii rapid, fara a-ti asuma angajamente pe termen lung. Nu trebuie sa specifici motivele pentru care ai nevoie de astfel de credite online rapide. Fie ca este vorba de o problema medicala, fie ca vrei sa achizitionezi un produs mult dorit, aceste aspecte raman confidentiale!

Un credit online este o adevarata salvare in situatiile de urgenta, datorita aprobarii rapide si a documentatiei minime. In mai putin de o ora aplici si primesti raspunsul, iar suma solicitata fie este virata intr-un cont bancar, fie ridicata personal de la banca, in functie de preferintele tale. Asa ca, opteaza pentru imprumuturi online rapide si scapa de griji!