Creditele pentru pensionari de la Credius nu au limita de varsta!

In preajma sarbatorilor de iarna, bunicii se gandesc ce surprize si cadouri sa le pregateasca nepotilor.  Intr-un an dificil, in care reuniunile in familie cu ocazia marilor sarbatori sunt greu de realizat, cadourile raman unul dintre putinele bucurii pe care le putem face unii altora. In cazul in care te gandesti sa faci daruri minunate celor dragi, un credit pentru pensionari poate fi solutia pentru situatia in care economiile nu sunt suficiente.

In conditiile in care multe institutii care ofera finantari impun o limita de varsta pentru creditare, produsul credite pensionari de la Credius este accesibil oricarui solicitant peste 65 de ani, fara un prag maxim de varsta. Poti sa te bucuri astfel de banii de care ai nevoie si sa faci cadouri minunate celor dragi, fara limite!

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Avand acces la acest produs de imprumut, pensionari de toate varstele pot sa-si rezolve o multitudine de situatii de natura financiara. Un astfel de imprumut de la Credius te ajuta sa-ti platesti datorii de care nu ai pututu sa scapi pana acum, sa poti cumpara medicamentele de care ai nevoie sau sa achiti o interventie medicala urgenta.

Etape de parcurs

Procedurile de aplicare si aprobare a unui credit pentru pensionari de la Credius sunt facile si se pot face online, oferind o siguranta sporita. Completarea unei cereri de credit in cateva minute si atasarea unei copii dupa actul de identitate si dupa cel mai recent talon de pensie sunt primii pasi in procedura de obtinere a banilor doriti. Raspunsul la cerere vine prompt, in cel mult 60 de minute. Dupa ce solicitantul primeste contractul de credit si il retrimite prin e-mail semnat, imprumutul este si mai aproape.

Avem diverse credite online pentru pensionari la care poti apela cu incredere pentru a-ti finanta stilul de viata.

Poti solicita pana la 40000 de lei prin acest tip de credit si este indicat ca inainte de a aplica sa folosesti calculatorul de credit de pe site-ul Credius, pentru a afla ce nivel de imprumut si pe ce perioada optima te poti imprumuta pentru a avea o rata lunara sustenabila.

In 24 de ore ai acces la banii solicitati si ii poti folosi dupa cum doresti. Credius are grija sa-ti puna la dispozitie mai multe modalitati de accesare a banilor, precum si multiple solutii de achitare a ratelor lunare, astfel incat tu sa poti returna usor si in siguranta oricare dintre produsele de tip credite pensionari si sa te poti bucura de viata la orice varsta.