Cum poti obtine un credit pentru o masina noua?

O masina iti poate deschide noi drumuri. Poti descoperi locuri noi si poti sa profiti de mai multe oportunitati profesionale, datorita mobilitatii ridicate. In cazul in care iti doresti o masina noua sau una second hand, un credit auto poate fi solutia pentru a te bucura de multe calatorii.

Ofertele de masini sunt nenumarate, iar programe precum RABLA faciliteaza ofertele avantajoase la achizitia unui autoturism. Creditele pentru bunuri din oferta Credius sunt concepute pentru a-ti permite sa achizitionezi o gama larga de produse, inclusiv o masina. Functioneaza ca un credit auto, fara avans, fiind astfel o alternativa atractiva la produsele clasice de creditare pentru cumpararea de autovehicule. Cu un termen maxim de rambursare de 60 de luni si un prag de creditare de 20000 de lei, acest tip de imprumut de la Credius te poate face sofer in cel mai scurt timp!

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Si daca nu stii ce suma este adecvata veniturilor tale, folosind functia de calculator credit auto de pe site-ul Credius, poti afla instant o estimare a valorii ratei lunare, in functie de suma imprumutata si de perioada de rambursare.

Ca toate produsele de creditare din oferta Credius, pentru acest tip de credit nu ai nevoie de multe acte pentru a aplica. Doar de buletin, in cazul in care esti salariat. Conditiile minime sunt: varsta minima de 18 ani, cetatenie romana cu domiciliul in Romania si cel putin 1 luna vechime la actualul loc de munca.

Avand acces la aceasta varianta de credit auto, second hand poate fi o alta optiune de achizitie a unei masini, avand in vedere ca nu esti nevoit sa justifici utilizarea banilor acordati de Credius. Vei putea sa te bucuri acum de masina ta, fara sa economisesti bani ani de zile si sa pierzi oportunitati importante.

Versatilitatea creditelor pentru bunuri de la Credius te va convinge sa le folosesti nu doar ca o alternativa la un credit auto, ci si pentru a-ti achizitiona un telefon nou, o masina de spalat sau sa-ti schimbi mobila din casa. Tot ce ai nevoie, aplicand online, in siguranta si cu proceduri simplificate, pentru ca banii sa fie disponibili in cel mai scurt timp. Credius are si o retea de magazine partenere, unde gasesti oferte speciale si pleci acasa cu bunul ales in aceeasi zi in care ti s-au aprobat banii solicitati.