Ai Pregătit Un Cadou Pentru Ziua Copilului?

Pentru că mai e puțin timp până la ziua de 1 iunie, ar trebui să ai deja cadourile pregătite pentru copilul tău. Știm că, din păcate, bugetul nu îți permite prea multe, iar așteptările și nerăbdarea copilului tău cresc pe zi ce trece. Nu te îngrijora. Credius e alături de tine și îți pune la dispoziție opțiuni multiple de creditare care să se potrivească nevoilor tale. Alege creditul potrivit și oferă-i copilului tău o zi de neuitat.

Credit Pentru Bunuri Simplu și Rapid

Nimic nu se compară cu bucuria de pe chipul copilului tău atunci când primește un cadou. Așa că ia un Credit Pentru Bunuri de la Credius și cumpără darul potrivit simplu și rapid, fără să ai grija banilor. Iar pentru ca lucrurile să fie și mai accesibile pentru tine, ai opțiunea de a cumpăra online prin credit online. Poți alege orice produs din magazinele partenere, de la jucării la îmbrăcăminte, bicicletă sau chiar electronice. Cu o sumă cuprinsă între 600 și 20.000 de lei îți va fi ușor să alegi darul potrivit și să restitui împrumutul din salariile imediat următoare.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Cadouri Pentru Nepoți

Cele mai mari bucurii ale bunicilor sunt momentele de neuitat alături de nepoți. De 1 iunie, puteți face ziua nepotului dumneavoastră să fie chiar mai frumoasă decât de obicei, cu un dar magic. Credius știe că pensiile mici nu permit alocarea bugetului și către cadouri pentru cei dragi, așa că vă oferă Creditul Pentru Pensionari. Orice vârstă ați avea, puteți să faceți un împrumut simplu și rapid și să le oferiți copiilor și nepoților daruri de neuitat.

Ca să fii complet informat despre ce conditii credit nevoi personale sunt pe toata perioada creditului, poți consulta rapid calculatorul de credite de pe site-ul nostru

 Credius e alături de familia ta și te ajută să te bucuri de momente fericite, fără să ai grija banilor.