Problemele financiare îți dau bătăi de cap? Ia un Credit de Nevoi Personale.

Fie că este vorba despre bugetul pentru un plan pe termen lung sau o situație de urgență, fiecare dintre noi s-a confruntat la un moment dat cu o problemă financiară. Oricare ar fi situația, nu trebuie să îți amâni planurile de pe o zi pe alta sau să lași grijile financiare să-ți dea bătăi de cap. Cu un Credit de Nevoi Personale de la Credius, problemele financiare dispar mai repede decât ai crede. În funcție de nevoi, alegi un credit mare pe termen lung sau un credit mic pe termen scurt și te bucuri de confortul la care ai visat mereu, fără să ai grija banilor.

Credit pe Termen Lung pentru Planuri Importante

Ai un proiect important pe care intenționezi de multă vreme să-l duci la bun sfârșit, însă bugetul insuficient te-a împiedicat. Stai fără griji. Cu Creditul Mare pe Termen Lung de la Credius e mult mai ușor să dai viață planurilor tale. Este soluția ideală atunci când vrei să renovezi apartamentul, să plătești studiile copilului, să îți cumperi mașina la care visezi de ani de zile sau chiar să demarezi propria afacere. Cu un Credit de nevoi personale pe termen lung ai sume mari, dar rate lunare mai mici decât la creditele scurte. Poți aplica online direct de pe site-ul Credius, doar cu buletinul. Fără alte documente, fără bătăi de cap.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credit pe Termen Scurt pentru Situații de Urgență

Mulți dintre noi ne regăsim des în situația neplăcută de a avea nevoie de bani rapid. Fie că ai rămas în urmă cu plata facturilor, că trebuie să cumperi un cadou pentru o ocazie sau ai orice altă urgență, un Credit rapid pe termen scurt de la Credius te va scăpa instant de problemă. Completezi online cererea de credit, iar în mai puțin de o oră primești răspunsul. Cu un credit de nevoi personale de la Credius nu mai e nevoie să deranjezi rudele sau prietenii.

Nu lăsa problemele financiare să stea în calea fericirii tale. Oferă viață planurilor tale cu un credit de nevoi personale de la Credius și înlătură grija banilor. Aplică online simplu și rapid, doar cu buletinul.

Credius, partenerul tău de nădejde.