Credius Te Trimite În Vacanță Cu Un Credit Urgent

Pentru că mini-vacanța e tot mai aproape, îți dorești tot mai mult să profiți de timpul liber pentru a evada din aglomerația orașului. Din păcate, bugetul insuficient te ține și de data asta pe loc. Încă nu e prea târziu. Cu un credit urgent de la Credius îți completezi imediat bugetul de concediu și poți merge alături de prietenii tăi  oriunde. Pregătește-ți bagajele!

Credit Online Simplu și Rapid

Credius știe că ai muncit din greu în ultima vreme și că meriți din plin această mini-vacanță. De aceea, îți oferă un credit avantajos de nevoi personale de până la 502000 de lei, astfel încât să te poți bucura de weekend-ul prelungit fără să ai grija banilor. Împrumutul îl primești mult mai repede decât te-ai aștepta. Poți aplica pentru un credit urgent 24/24, chiar și în weekend, doar cu buletinul. Mai mult, nu e nevoie să ne faci o vizită la biroul Credius, totul se întâmplă online, pentru ca tu să ai mai mult timp pentru pregătiri. Simplu și rapid, cu cele mai mici costuri.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Weekend la munte cu Credit Rapid

După o săptămână întreagă de agitație, ți-ar prinde bine puțină odihnă. O escapadă la munte poate fi cea mai bună variantă – o destinație accesibilă unde să-ți petreci vacanța alături de prieteni și să uiți de stresul de acasă. Iar cu Credius devine chiar și mai accesibilă. Un împrumut mic pe termen scurt poate acoperi toate cheltuielile necesare pentru sejurul tău. Nu trebuie decât să completezi online formularul de cerere de credit, iar în mai puțin de o oră primești răspunsul de la noi.

Fă-ți vacanța mai bună cu un credit de concediu pe care îl poți obține online, cu minim de documente, fără adeverință de salariu.

Nu lăsa lipsa banilor să stea în calea fericirii tale. Credius, partenerul tău de nădejde, te ajută să-ți petreci vacanțele așa cum ai visat.