Ati ajuns la varsta pensionarii si aveti nevoie de bani? Noi nu tinem cont de varsta

Desi sunt la varsta pensionarii, perioada in care se presupune ca au scapat de grijile cotidiene, cele de a avea un program fix si responsabilitati financiare, pot exista si cazuri in care pensionarii ar putea avea nevoie de o suma de bani pentru a-si satisface unele dintre nevoile vietii lor: fie o cheltuiala medicala urgenta, o vacanta de relaxare sau poate chiar o investite. Pentru toate aceste nevoi, pot solicita un credit pentru pensionari.

De ce sa luati un împrumut pensionari?

Pentru ca este timpul să va bucurati mai mult de ceea ce contează pentru voi. Acum aveti posibilitatea de a aplica pentru un imprumut rapid si transparent, din confortul locuintei, fara a fi nevoie sa va deplasati, sa pregatiti multe documente sau garantii.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Veți fi plăcut surprins să aflați că, acum, datorita creditelor online pentru pensionari nu trebuie să mai așteptați la cozi interminabile și nu trebuie să mai străbateți tot orașul pentru a obține un credit. Puteți aplica direct online, completând cererea online.

Multe persoane aflate la varsta pensionarii cred ca nu pot aplica pentru un imprumut pentru ca au o anumita varsta, sau pentru ca nu mai primesc salariu. Insa, pensia este considerata de banci drept una dintre cele mai bune garantii din toate timpurile si din acest motiv, solicitarea de imprumuturi de la pensionari este intotdeauna mult mai rapida, mai usoara si mai convenabila. Insa, pentru multi pensionari, limita de varsta reprezinta o piedica in obtinerea unui imprumut.

De aceea la Credius, vei gasi optiunea de credit pensionari fara limita de varsta. Varsta nu este un obstacol in obtinerea imprumutului dorit. Indiferent de anii pe care ii ai, poti aplica si poti primi banii de care ai nevoie. Avand acces la acest credit pentru pensionari, acestia isi pot rezolva mai usor situatiile de natura financiara: plata unor datorii, asigurarea medicamentelor necesare sau sa achitarea unei interventii medicale urgente.

Cum aplici pentru un credit pentru pensionari?

Procedura de aplicare si aprobare a unui credit pentru pensionari de la Credius este facila si se pot face online, oferind o siguranta sporita, mai ales in vremurile pandemice.

Avem diverse alternative la banci care acorda credite pensionarilor pentru a-ti finanta proiectele si cheltuielile personale.

Doar prin completarea unei cereri de credit online si atasarea copiei dupa buletin si dupa cel mai recent talon de pensie sunt primii pasi in obtinerea unui credit online pentru pensionari. In cel mult 60 de minute, un pensionar poate primi aprobare pentru un imprumut de pana la 40000 de lei. Dupa ce solicitantul primeste contractul de credit si il retrimite prin e-mail semnat, imprumutul este si mai aproape.

Acum ca ai acces la banii solicitati, ii poti folosi dupa cum doresti. La Credius ai la dispozitie mai multe modalitati de accesare a banilor, precum si multiple solutii de achitare a ratelor lunare.

A venit vremea sa te relaxezi si sa profiti de perioada de pensionare. Ai mai mult timp sa te bucuri de timpul petrecut cu cei apropiati, in timp ce noi ne ocupam de aspectele financiare.