Ce credit poti obtine cu salariul minim pe economie in 2022?

Exista diverse tipuri de credite pe care le poti face in functie de nevoile si posibilitatile tale. Daca te intrebi ce credit poti obtine cu salariul minim pe economie, Credius vine in ajutorul tau cu acest articol. Continua sa citesti pentru a afla tipul creditului pe care il poti obtine cand ai un salariu minim pe economie, dar si ce conditii trebuie sa indeplinesti.

Tipuri de credite disponibile

Cum am mentionat anterior, poti obtine diverse tipuri de credite in functie de nevoile pe care le ai. Credius iti pune la dispozitie toate aceste variante alaturi de informatiile necesare. Te ajuta inclusiv cu un calculator de rate pentru a vedea daca suma dorita este potrivita venitului lunar.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Acesta este raspunsul la intrebarea “ce credit poti obtine cu salariul minim pe economie?”:

Credite rapide

Daca doresti un credit nebancar, poti depune o aplicatie in mai putin de 5 minute care va fi procesata in maxim o ora. Ce trebuie sa retii despre o astfel de finantare:
• Se face pe minimum 6 luni si maximum 60 de luni;
• Suma minima creditata incepe de la 800 RON;
• Suma maxima creditata este 50200 RON.
Pentru acest credit este necesara doar prezentarea buletinului.

Imprumut pentru nevoi personale

Acest tip de credit vine cu aceeasi perioada de finantare si suma alocata ca si creditul rapid. In schimb, acesta vine cu cateva conditii:
• Trebuie sa ai cetatenie Romana;
• Trebuie sa ai domiciliu in Romania;
• Trebuie sa ai cel putin o luna vechime la locul de munca.
Pentru un astfel de credit trebuie incheiat un contract.

Credite online

Daca doresti un credit rapid fara a merge la sediul fizic, creditul online este cel mai potrivit. Pentru o astfel de finantare, trebuie sa indeplinesti aceleasi conditii ca pentru creditul de nevoi personale. Obtine finantare oferind urmatoarele documente:
• Actul de identitate;
• Cererea de credit;
• Selfie facut cu telefonul tau.
Odata ce primesti aprobarea, banii vor fi virati direct pe cardul tau.

Credite pentru bunuri

Daca doresti sa achizitionezi un produs din magazin cu un credit doar cu buletinul, acest tip de finantare te ajuta sa faci asta. Tot ce trebuie sa faci este:
1. Alege produsul;
2. Selecteaza plata in rate;
3. Completeaza cererea in magazin;
4. Obtine aprobarea Credius (in 5 minute).
In schimb, acest credit iti permite o finantare de maximum 27000 RON si se poate face pe o perioada de minimum 6 luni, maximum 60 de luni.

Credite IFN: Beneficii

Cand vine vorba de ce credit poti obtine cu salariul minim pe economie, exista mai multe sanse ca cererea sa iti fie aprobata de un IFN decat de o institutie bancara.

In acelasi timp, un astfel de credit este aprobat mult mai rapid. De exemplu, la Credius ai cererea aprobata in mai putin de o ora de la aplicare. Pe langa asta, procesul in sine dureaza mai putin. Un credit IFN pe acest site poate fi solicitat completand o cerere in mai putin de cinci minute.

Daca te-am lamurit ce credit poti obtine cu salariul minim pe economie, intra sa calculezi ce rata lunara ti se potriveste si care este finantarea de care ai tu nevoie.