Cate luni trebuie sa ai lucrate pentru un credit de nevoi personale?

Uneori, proiectele importante pot aparea de nicaieri. Poate fi o oportunitate noua de business, o renovare semnificativa sau o vacanta neplanificata. Oricare ar fi motivul din spate, un lucru este cert – prioritatile noi necesita adesea o investitie consistenta.

Se poate intampla ca aceasta investitie sa fie coplesitoare. Tocmai de aceea, multe persoane apeleaza la optiunea unui credit de nevoi personale, ce usureaza desfasurarea tranzactiilor dorite.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Trebuie avute in vedere insa cerintele standard de admisibilitate. Una dintre acestea este vechimea la locul de munca, o conditie ce poate intimida anumiti potentiali debitori, inainte de a contacta Credius.

Afla cate luni trebuie sa ai lucrate pentru un credit de nevoi personale:

Este bine sa cunosti in detaliu ce presupune aceasta conditie pentru a obtine suma dorita cand iti vine ideea “vreau credit“, insa trebuie sa definim anumite notiuni de la bun inceput:

Ce este un credit de nevoi personale?

Creditul de nevoi personale este un imprumut ce poate fi acordat din partea unei institutii bancare sau nebancare (precum Credius).

Pentru ca o persoana sa fie eligibila de a primi suma dorita, trebuie sa aplice pentru acest credit, oferind anumite garantii si informatii personale.

Astfel, poate dovedi simplu si eficient ca va respecta termenii contractuali si va fi de buna credinta in a-si achita ratele la timp si conform angajamentului luat.

Cum functioneaza?

Exista adesea situatii ce necesita obtinerea unei sume de bani intr-un timp cat mai scurt cu putinta. De aceea, aplicarea online pentru un credit de nevoi personale este optiunea cea mai eficienta si rapida. Exista, bineinteles, si alternativa de a te prezenta la un sediu fizic al institutiei.

In continuare, trebuie doar sa:

1. Completezi cererea ( aceasta etapa este simpla si intuitiva)

2.Obtii aprobarea si oferta din partea Credius (etapa ce dureaza, in general, nu mai mult de 5 minute). Bineinteles, printre factorii ce determina aprobarea, se ia in considerare si cate luni trebuie sa ai lucrate pentru un credit de nevoi personale.

3.Semnezi contractul de creditare – o etapa ce se poate desfasura in platforma online, prin semnatura digitala, sau la un birou Credius.

4.Primesti suma pe care ai solicitat-o in cash sau pe cardul bancar indicat.

Care sunt limitarile creditului?

Acordarea creditului include anumite limite privind durata si sumele implicate. Perioada de finantare minima este de 12 luni, iar cea maxima de 60 de luni.

Suma ce poate fi acordata este de minim 1500 lei, plafonul maxim fiind la 50.000 lei.

Singura conditie de varsta a debitorului este ca acesta sa aiba cel putin 18 ani.

Dar totusi…cate luni trebuie sa ai lucrate pentru un credit de nevoi personale?

Atestarea unei surse de venit constante este importanta pentru a oferi o garantie ca ratele lunare pot fi achitate. De aceea, vechimea minima la actualul loc de munca este de o luna.

Trebuie sa dovedesti de asemenea ca esti cetatean roman, cu domiciliul in Romania. In consecinta, cate luni trebuie sa ai lucrate pentru un credit online rapid pe card? In cazul Credius, raspunsul corect este „mai putine decat te-ai fi asteptat”.

Pentru rezolvarea aspectului financiar a oricarui proiect ambitios sau a unei urgente ce nu sufera amanare, apeleaza cu incredere la serviciile Credius!