Ce sunt creditele online nebancare si cum poti obtine unul?

Stii ce este un credit nebancar? Ei bine, acesta este o forma de imprumut pe care o poti obtine cu usurinta in cadrul unei institutii financiare nebancare. Bineinteles, e necesar ca institutia sa aiba activitatea reglementata de Banca Nationala a Romaniei dar, spre deosebire de banci, aceasta nu trebuie sa acumuleze depozite si sa ofere imprumuturi doar pentru sume mult mai mici si cu dobanzi diferite.

Credius este compania care iti poate oferi credite online nebancare atunci cand ai nevoie de o anumita suma de bani fara prea multe hartii sau drumuri la un birou fizic. Poti avea parte de credite nebancare doar cu buletinul mai repede decat crezi.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a obtine credite online nebancare?

Mai intai de toate trebuie sa stii ca poti obtine aceste tipuri de credite online nebancare doar cu buletinul, iar suma maxima pe care o poti obtine este de 40.000 de lei. Banii de care ai nevoie ii vei primi imediat, in general un astfel de transfer dureaza cateva minute, acest termen este influentat de corectitudinea datelor oferite de tine sau de erorile care pot aparea in sistemul Biroului de Credit.

Gandeste-te cat de simplu este sa primesti banii de care ai nevoie si sa iti poti permite vacanta mult visata sau de ce nu, sa iti schimbi mobila din locuinta.

Pasii prin care poti obtine imprumutul nebancar

In primul rand trebuie sa completezi cererea prezenta pe site-ul Credius dupa care trimiti un selfie. In scurt timp vei obtine aprobarea si oferta facuta de Credius. Contractul il vei primi pe e-mail si il poti valida online prin simpla bifare a acestuia si prin introducerea unui cod primit prin SMS. Ulterior vei primii banii direct in contul tau bancar.

Unul dintre cele mai bune credite online este cel acordat de Credius persoanelor care au nevoie de o suma de bani pentru a-si acoperi cheltuielile neprevazute.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a avea parte de aceste credite online nebancare sunt: sa ai varsta de 18 ani, sa fii cetatean roman cu domiciliu in Romania si, nu in ultimul rand, sa ai o vechime de minim 1 luna la locul de munca.

Asa cum ti-am spus si mai sus, pentru a putea obtine acest credit rapid online nebancar ai nevoie doar de actul de identitate, cererea de credit si de un selfie.

Credius iti pune la dispozitie mai multe variante prin care sa poti rambursa ratele, asa cum ar fi: plata in numerar la banca, incasare la Posta Romana, plata cu card online, plata prin transfer bancar, plata in punctele de incasare Qiwi si plata in statiile de plata SelfPay.

Care sunt avantajele unui credit nebancar

Contractele de credite online nebancare se incheie in mediul online. Imprumuturile financiare care sunt de tipul creditelor nebancare sunt foarte usor de obtinut si de rambursat. In plus aceste tipuri de credite nebancare urgente online sunt concepute pentru a te salva in situatii deosebite care pot presupune cheltuieli neplanificate. In cazul in care ai o datorie la o cunostinta sau daca iti doresti o vacanta, Credius iti poate intinde o mana de ajutor.

Un alt mare beneficiu este ca nu vei plati taxe pentru suma transferata in contul tau. Cu Credius vei primi suma fixa de care ai nevoie direct in contul tau bancar. Poti solicita aceste credite online nebancare chiar daca nu ai o vechime mare la noul tau loc de munca.

Credius iti ofera imprumutul nebancar de care ai nevoie

Poti apela oricand la Credius pentru a avea parte de un credit rapid. Un imprumut nebancar este solutia la care poti apela oricand ai nevoie de o anumita suma de bani.