Cel mai rapid proces de aplicare pentru un credit de nevoi personale!

Când vine vorba de veniturile lunare, oricine are nevoie de mai mult din diferite motive. Fie că nu îi ajung până la următorul salariu, fie că au apărut cheltuieli neprevăzute, fie că vor să facă o investiție pe care o aveau în plan de mult timp, să cumpere un anumit cadou, căci tot ne aflăm în luna cadourilor sau pur și simplu își doresc să plece în vacanță la sfârșit de an!

Așadar, când îți dorești să cheltuiești mai mult într-o anumită lună, o soluție la îndemână la care poți apela, este un credit nevoi personale.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Bani pentru mai multe cadouri!

Este foarte important sa-ti calculezi cu atentie bugetul si sa optezi pentru un cadou pe care sa-l poti achizitiona fara prea mari eforturi financiare. Însă, un credit de nevoi personale acordat de un IFN poate fi soluția cea mai rapidă și sigură pentru nevoile tale, în special când e vorba de cadourile pentru cei dragi! La Credius, vei putea intra rapid în posesia banilor și vei beneficia de un împrumut sigur, în termenii conveniți. Ba mai mult, îți oferim unul dintre cele mai rapide procese de aplicare pentru creditul pentru nevoi personale!

Te-ai gândit deja cu ce să-i surprinzi pe cei dragi sărbătorile acestea? Pentru cei mici ai o multitudine de opțiuni, de la jocuri interactive, jocuri de construcție, mașinuțe, cărți de colorat sau poate un gadget inteligent. Dacă vorbim de prieteni, poți alege ceva simbolic sau ceva amuzant la care nu se așteptau sau poate să ii surprinzi cu fix ce își doreau, că doar o data e Crăciunul. Dacă vorbim de iubită/soție atunci cadoul trebuie să fie pe măsură. Ce zici de o vacanță de relaxare sau poate o zi întreagă de răsfăț la un salon de înfrumusețare. La Bella Chic Studio, ai parte de toate serviciile pentru ca cea dragă să se simtă apreciată și relaxată.

Trecând peste lista de cadouri, dacă ai uitat să pui bani deoparte sau poate economiile nu sunt de ajuns, ai întotdeauna la îndemână varianta accesării unui credit de nevoi personale.

Cum aplici la creditul de nevoi personale?

Pentru acordarea de credite, institutiile financiare impun unele condiții de eligibilitate pe care solicitanții de credit trebuie să le îndeplinească. La noi ai nevoie de doar buletin și de cererea de credit completată. Obții aprobarea și oferta noastră în doar 60 de minute!

Ce e cel mai avantajos, este că nu trebuie sa te deplazezi de la domiciliu, deoarece îți punem la dispoziție un proces de acordare online! Ne dorim să îți fim de ajutor, oriunde și oricând așa că toate procedurile de solicitare au loc din fața calculatorului!