Credit IFN in rate – Motivele pentru care trebuie sa-l alegi 

Cand vorbim de institutii financiare nebancare (IFN), ne gandim la acele societati reglementate, care functioneaza asemenea unor institutii bancare, insa cu un regim putin diferit de creditare. Un credit IFN in rate se poate obtine foarte usor, astfel incat sa rezolvi situatiile financiare stresante pentru tine. 

Un credit IFN online este o solutie avantajoasa si accesibila prin care poti obtine suma de bani de care ai nevoie. In plus, in cazul unui astfel de credit, contractul se incheie direct online. 

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Un credit IFN in rate poate fi o solutie optima pentru momentele in care ai nevoie de o suma mica de bani pentru a-ti acoperi anumite cheltuieli urgente. Pe Credius poti face un calcul rata credit rapid, cu ajutorul calculatorului disponibil pe site, si vei vedea cu exactitate care este suma de bani pe care o poti obtine, dar si care iti va fi rata lunara pe care trebuie sa o achiti. 

Despre Credius IFN 

Atunci cand nevoia ta de finantare este mai mare decat resursele pe care le ai, ajungi in situatia de a cauta surse suplimentare, precum sunt creditele IFN in rate. 

IFN pentru ca aceste Institutii Financiare Nebancare au produse de creditare pentru situatii urgente, cu acordare rapida si in conditii mai flexibile decat ale bancilor.  

Credius este o institutie de credit IFN, online si offline, care inoveaza permanent pentru a oferi clientilor cele mai avantajoase imprumuturi. Fiecare dintre tipurile de imprumuturi in rate din oferta Credius poate sa raspunda cel putin uneia dintre nevoile tale. 

Ai nevoie de un credit maine? Credius iti poate analiza rapid solicitarea de credit, poti primi un raspuns in 60 de minute si poti avea banii in cont in 24 de ore. Ai fost refuzat de multe alte institutii de de finantare? La Credius ai conditii liberalizate, felxibile, care asigura un grad ridicat de aprobare si, astfel, acces fara restrictii la credite. 

Vrei sa scapi de birocratie si sa aplici direct de pe telefon? Oferta de credite online IFN este disponibila la Credius doar la cateva click-uri distanta. Poti aplica de acasa, din metrou sau tren, pe telefon, stand in parc sau asteptand o cafea. Pentru ca cererea de credit se completeaza in 5 minute. Si la ea trebuie sa atasezi doar un o copie dupa actul de identitate. 

Esti pensionar si iti este teama ca varsta nu te mai face eligibil pentru a lua un credit? Nu si la Credius. Si la 90 de ani ai dreptul sa faci o surpriza nepotilor si sa le cumperi daruri minunate. Cu putin ajutor in completarea cererii si o copie dupa cel mai recent talon de pensie, banii doriti sunt foarte aproape. Suni la 031 9005 si reprezentantii Credius iti lamuresc orice nedumerire. 

Iar daca nu stii cati bani sa soliciti pentru a nu-ti depasi veniturile lunare, Credius iti pune la dispozitie pe site un calculator de rate, unde poti sa vezi ce rata vei avea, in functie de suma si de perioada de creditare. 

Daca vrei un sprijin financiar, Credius iti pune la dispozitie online un credit IFN in rate potrivit pentru oricare dintre nevoile tale. 

Ce este credit IFN in rate si de ce ar trebui sa il alegi 

Un credit IFN online este o solutie avantajoasa si accesibila prin care poti obtine suma de bani de care ai nevoie. In plus, in cazul unui astfel de credit, contractul se incheie direct online. 

Un credit IFN in rate poate fi o solutie optima pentru momentele in care ai nevoie de o suma mica de bani pentru a-ti acoperi anumite cheltuieli urgente. Pe Credius poti face un calcul rata credit rapid, cu ajutorul calculatorului disponibil pe site, si vei vedea cu exactitate care este suma de bani pe care o poti obtine, dar si care iti va fi rata lunara pe care trebuie sa o achiti. 

Avantajele pe care le ofera un credit IFN in rate sunt: 

  • Se obtin rapid 

Cel mai mare avantaj al imprumutului in rate nebancar este la il poti obtine cu rapiditate. Asa cum stii creditele bancare necesita foarte multe formalitati care iti vor ingreuna situatia, din acest motiv unele persoane prefera sa opteze pentru creditele nebancare, mai ales ca banii ii vei primi in contul bancar, in cel mai scurt timp posibil. 

  • Nu ai nevoie de multe documente 

Poti obtine un credit online IFN mai repede decat crezi. Daca vei apela la Credius pentru un credit nebancar, atunci trebuie sa stii ca poti obtine suma de care ai nevoie cu un act de identitate si completand cererea disponibila online. Aprobarea pentru acest tip de credit IFN in rate se obtine rapid, in doar cateva minute, iar banii sunt apoi virati in cont. 

  • Flexibilitate 

Tu esti persoana care detine controlul asupra ratelor. Faptul ca vei beneficia de un credit IFN rapid te va ajuta sa decizi care este perioada de timp in care vei inapoi suma imprumutata. Poti obtine informatii clare despre ratele pe care le vei achita cu ajutorul unui calculator de rate disponibil pe site. Cu ajutorul acestuia, vei afla exact suma lunara pe care va trebui sa o achiti. 

  • Transparenta 

Cand vine vorba de un credit IFN in rate, transparenta este mai presus de orice. Ori de cate ori soliciti un imprumut, trebuie sa citesti cu atentie toate informatia oferite de creditor. Credius iti ofera transparenta in toate serviciile pe care ti le pune la dispozitie. Pe site sunt afisate toate informatiile de care ai nevoie pentru a avea mai multa incredere in modalitatea in care vei obtine creditul necesar. 

Daca vei cauta sintagma „institutii financiare nebancare credite ” pe motoarele de cautare atunci vei gasi Credius, compania care iti va oferi suma de bani de care ai nevoie. Creditul nebancar este cea mai simpla modalitate prin care poti obtine o anumita suma de bani cu usurinta. Mai trebuie sa stii ca vei plati rata lunara si nu vei mai achita niciun alt comision. 

Credit IFN in rate – Tipurile de imprumuturi pentru care poti opta 

Daca te-ai convins ca un credit IFN rapid si fara birocratie e alegerea corecta, trebuie sa decizi care este solutia cea mai avantajoasa pentru tine dintre zecile de oferte de creditare disponibile. 

Inainte sa soliciti un credit IFN, trebuie sa stabilesti care iti sunt nevoile urgente pentru care vei folosi imprumutul si de ce suma ai nevoie. Cel mai bine e sa iei decizia dupa ce ti-ai facut toate calculele, ai verificat raportul intre venit si suma solicitata si ai consultat toate optiunile de credit.  

Pentru a te ajuta sa faci o alegere, iti prezentam cateva dintre cele mai solicitate tipuri de credite oferite de Credius IFN, in functie de diferite nevoi. 

Cu totii ne dorim din cand in cand sa ne imbunatatim starea de spirit cu o schimbare. Fie ca vrei sa-ti innoiesti garderoba, sa cumperi un televizor nou sau sa-ti renovezi apartamentul, Credius iti ofera cel mai accesibil credit pentru bunuri. In plus, Creditul Mic pe Termen Scurt este cea mai potrivita optiune Credius IFN atunci cand ai nevoie sa rezolvi urgent o problema financiara mica. Daca te confrunti cu o situatie neprevazuta si mai ai cateva zile pana la salariu, poti sa iesi rapid din incurcatura cu un imprumut mic pe termen scurt. 

Poti sa faci un imprumut intre 600 si 20.000 de lei pe o perioada intre 7 si 60 de luni. Asa ca daca ai nevoie urgent de o suma mica, nu esti constrans sa te ingropi in datorii. In plus, ratele sunt fixe la orice tip de credit, astfel incat sa poti tine cu usurinta evidenta bugetului tau. Iar daca nu ai timp de pierdut pe la cozi, poti alege optiunea unui credit online simplu si rapid. 

  • Creditul Mare pe Termen Lung 

Cu totii avem proiecte importante pe care lipsa bugetului ne impiedica sa le demaram. Daca te afli in situatia in care vrei sa strangi bani pentru studiile copilului, sa faci schimbari radicale pentru casa ta sau sa urmezi un tratament, ai nevoie de un credit mare pe termen lung. 

Evident, daca ai nevoie rapida de bani si esti la pensie, poti apela la un credit urgent pentru pensionari ca sa te eliberezi de stresul financiar si sa poti planifica mai relaxat viitorul. 

Este util si atunci cand pur si simplu vrei sa-ti imbunatatesti traiul de zi cu zi intr-o perioada dificila si stii ca vei putea inapoia imprumutul la timp. Prin creditul mare pe termen lung poti sa faci un imprumut pana la 30.000 de lei, pe care sa il inapoiezi in decurs de pana la 60 de luni. Nu te ingrijora. Ratele lunare sunt mai mici decat la creditele pe termen scurt. 

Creditul mare poate sa fie pur si simplu cea mai la indemana solutie pentru a-ti imbunatati stilul de viata. 

Pentru cei care au muncit o viata intreaga si merita sa se bucure din plin de odihna, am creat o oferta de creditare speciala. Fie ca sunteti pensionar sau o ruda dornica sa ii ajute pe cei mai in varsta, cu talonul de pensie este mai usor sa obtineti atat un credit mic rapid, cat si un credit pe mare. 

Daca vreti sa le faceti cadouri nepotilor sau daca aveti un proiect maret pe care inca nu l-ati realizat, Credius va sta alaturi. In functie de nevoile dumneavoastra, puteti alege un imprumut mic pe termen scurt sau un imprumut mare pe termen lung. Creditul pentru pensionari permite imprumuturi intre 600 si 30.000 de lei, pe o perioada intre 7 si 60 de luni. Nu va faceti griji in privinta anilor! Avem clienti si la 92 de ani. 

Credius respecta pensionarii si ofera servicii speciale pentru a face imprumutul mai accesibil pentru ei. 

In orice categorie te-ai incadra si oricare ar fi suma pe care doresti sa o imprumuti, Credius iti ofera servicii adaptate nevoilor tale. Nu e nevoie sa iti deranjezi rudele. Apeleaza cu incredere la Credius IFN pentru orice fel de imprumut. 

Concluzii 

Cand decizi sa contractezi un credit pe termen lung de tip IFN, trebuie sa ai in calcul conditiile contractuale si sa vezi initial cat te costa intregul credit. Credius a creat calculatorul de credite special pentru acest lucru. 

Daca ai stabilit care e creditul potrivit nevoilor tale, te invitam sa completezi cererea de credit online. Credius e alaturi de tine si te ajuta la nevoie!