Credite fara gaj – acces la bani imprumut, fara garantii

la data

Multe persoane ajung fara voia lor in situatia de a avea nevoie urgent de un imprumut, dar descopera repede ca nu sunt multe institutii de finantare care sa accepte o astfel de solicitare in lipsa unor garantii.

Aceste garantii pot sa insemne bunuri mobile sau imobile aflate in proprietate, fie existenta unui coplatitor, adica a unei persoane care sa se angajeze ca va suporta costurile de rambursare a creditului, daca cel care l-a solicitat nu mai poate sa-si plateasca ratele asumate prin contract.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

In cazul in care nu ai bunuri in proprietate sau nu poti prezenta un coplatitor, obtinerea unui imprumut fara garantii devine foarte dificila. IFN-uri precum Credius vin cu solutii pentru astfel de situatii si ofera credite rapide fara gaj, accesibile, cu proceduri simple de solicitare si aprobare.

Ce optiuni ofera Credius in categoria de credite fara gaj

Folosind calculatorul de credite aflat de site-ul Credius, poti afla rapid care sunt limitele de creditare intr-o astfel de situatie si care este valoarea estimata a ratei lunare. O astfel de linie de credit fara garantii pleaca de la 1500 de lei si ajunge la 40000 de lei. In cazul perioadei de rambursare a acestor tipuri de credite fara gaj, limita minima este de 2 ani, iar cea maxima de 5 ani. Exista si posibilitatea rambursarii anticipate a creditului, daca acest lucru este posibil, Credius oferind bonificatii procentuale din valoarea imprumutului contractat.

Aplicand pentru un astfel de imprumut fara gaj, ai sansa sa-ti rezolvi rapid orice problema financiara, fara a fi limitat de existenta unor garantii si fara a-ti crea obligatii fata de familie, rude sau prieteni.

Credius iti pune la dispozitie proceduri simplificate de aplicare, online si oriunde te-ai afla, solicitand doar transmiterea electronica a unei copii a actului de identitate. Dupa validarea identitatii si verificarile ulterioare legate de veniturile disponibile, procedurile de aprobare si semnare a contractului de creditare se deruleaza foarte rapid, iar accesul la banii solicitati se poate face in cateva ore.

Rezolva-ti fara ezitare orice problema financiara, apeland la un credit fara garantie de la Credius!