3 destinatii de lux din Romania unde trebuie sa mergi

Iti doresti o vacanta plina de relaxare unde sa nu iti lipseasca nimic si sa poti uita de toate grijile? Nu ai nevoie de bilet de avion, exista si in Romania destinatii de lux unde cei care se cazeaza sunt tratati regeste si se bucura de cele mai bune conditii.

Gasesti cazari de lux atat la mare, la munte, cat si in alte destinatii surprinzatoare pentru ca tu sa poti alege in functie de preferinte sau sezon. Chiar daca nu ai mereu bugetul necesar, ai mereu optiunea sa apelezi la credite de nevoi personale. Meriti sa te rasfeti dupa zile grele de munca!

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Iata propunerile noastre pentru destinatii de lux:

        1.Hotel Mon Jardin din Delta Dunarii

Delta Dunarii este o bijuterie in tara noastra unde vei vedea un ecosistem unic, cu o varietate de specii si pesti dar si un relief impresionant, prin care te poti plimba linistit cu barca pentru a admira spectacolul din jurul tau.

La doar 30 de km de Tulcea se afla Hotelul de patru stele Mon Jardin unde vei gasi tot ce ti-ai putea dori pentru o vacanta de vara: camere incapatoare, piscina inclusa si multe alte activitati si servicii. O camera economy costa 470 de lei pe noapte iar un apartament 650 de lei, deci e bine sa stii ca iti poti lua instant credite de nevoi personale daca vrei sa rezervi si o croaziera sau o degustare extra.

         2.Pensiunea Apuseni Wild

Iti place sa imbini relaxarea cu adrenalina? Atunci ai nevoie de o vacanta in Apuseni, unde poti atat sa stai la piscina, sauna, sa te joci pe xbox sau jocuri de societate cat si sa faci drumetii pe munte, excursii off road sau pescuit.

Gasesti toate aceste lucruri si mult mai multe (piscina cu bar!) la pensiunea Apuseni Wild, la 100 km de Cluj. Tariful in sezon este de 400 de lei pe zi cu mici variatii in functie de zile. Pentru excursiile optionale, poti apela rapid la un credit de nevoi personale online, doar cu buletinul.

           3.Atra Doftana

Daca ajungi la Atra Doftana, vei uita instant ca te afli in Romania. La doar 90 de minute de Bucuresti, intre munti, pe malul lacului Paltinu, vei gasi camere si vile cu ferestre inalta care iti ofera o vedere panoramica catre lac.

Mancarea este un alt aspect care recomanda acest loc, aici vei gasi un restaurant fine dining cu feluri de mancare preparate cu ingrediente de la producatori locali. Preturile sunt destul de piperate, pot ajunge chiar si la 2550 de lei pe weekend, deci ia-ti un imprumut de nevoi personale daca vrei sa te bucuri de un meniu de tasting cu vinuri asociate.

 

Din cand in cand meriti o vacanta de lux in care sa te rasfeti iar pentru asta este posibil sa ai nevoie de cel mai bun credit de nevoi personale. Apeleaza la Credius pentru credite ieftine de nevoi personale si profita la maximum de timpul tau liber!