Credius a strâns deja 3.500 de lei pentru Fundația Nane, dar campania continuă până pe 15 ianuarie

Aici poti completa formularul de înscriere în concurs

Apelul lansat de Credius în urmă cu mai puțin de două săptămâni, privind ajutorarea copiilor sprijiniți de Fundația Nane, a fost preluat deja de aproximativ 3.500 de români cu suflet nobil. Completând, cu o adresă de e-mail validă, formularul de înscriere în concursul organizat de Credius, “Fii mai bun de Crăciun!”, cei 3.500 de români au bifat două aspecte extrem de importante.

Credius donează în numele tău 1 leu către Fundația Nane

Primul: pentru fiecare participant, Credius donează 1 leu către Fundația Nane, ceea ce înseamnă că, până în momentul de față, Credius a pus deoparte 3.500 de lei pentru copiii sprijiniți de Fundația Nane. Cel de-al doilea: fiecare adresă de e-mail validă înseamnă automat înscrierea participantului în cursa pentru unul din cele 10 premii a câte 600 de lei oferite de Credius în cadrul concursului.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

În momentul de față, cei 3.500 de lei pregătiți de Credius pentru Fundația Nane pot acoperi 10 ore de kinetoterapie, 10 ore de terapie ABA și 10 ore de logopedie. Un sprijin cât se poate de binevenit pentru fundația Nane, dar, din păcate, insuficient. Iar asta, întrucât cheltuielile lunare ale fundației pentru medicamentele și tratamentele celor aproximativ 40 de copii sunt mult mai mari.

Credius donează în numele tău 1 leu către Fundația Nane!

Susținut în totalitate de Fundația Nane, miniclubul “Prietenii lui Nane” sprijină aproximativ 40 de copii cu diverse dizabilități. Copiii sunt preluați de acasă cu mașina miniclubului și odată ajunși la Nane, urmează terapiile de care au nevoie, mănâncă, se odihnesc și, înainte de a fi duși înapoi acasă, la finalul zilei, beneficiază de încă o ședință de terapie, crucială pentru fiecare dintre ei.

De aici, și cheltuielile lunare ale Fundației, care, cu toată dragostea necondiționată oferită copiilor, are în continuare nevoie de sprijinul fiecăruia dintre noi. Iar noi, cei de la Credius, ne-am propus ca, până la finalul concursului (15 ianuarie 2017), sprijinul financiar oferit Fundației Nane să fie de zece ori mai mare. Și, în acest sens, ne punem speranțele în fiecare dintre voi.

O adresă de e-mail validă garantează înscrierea în concurs

Completați formularul nostru AICI, cu o adresa de e-mail validă, iar CREDIUS donează 1 leu către FUNDAȚIA NANE pentru fiecare utilizator înscris, care va intra automat în cursa pentru unul din cele zece premii a câte 600 de lei. Concret, înscrierea în concurs este condiționată doar de completarea formularului online. Odată completat formularul, participantul este înscris automat.

În momentul de față, cei 3.500 de lei pregătiți de Credius pentru Fundația Nane pot acoperi 10 ore de kinetoterapie, 10 ore de terapie ABA și 10 ore de logopedie.

Lista participanților la concursul organizat de Credius va fi publicată în data de 17 ianuarie 2017. În data de 19 ianuarie 2017, ora 11.00, va avea loc o tragere la sorți în urma căreia Credius va acorda 10 premii a câte 600 de lei. Data limită de revendicare a premiilor este 26 ianuarie 2017. Premiile nerevendicate intră în cea de-a doua extragere, care va avea loc în data de 2 februarie 2017.

Și de această dată, câștigătorii își pot revendica premiile în decurs de o săptămână. Dacă și după această extragere vor exista premii nerevendicate, va avea loc o nouă tragere la sorți, în data de 9 februarie 2017. Fundația Nane va intra în posesia banilor donați de Credius în numele participanților la concurs în data de 1 februarie 2017.

Participă la concursul Credius și sprijină o cauză nobilă!