Credius a strâns până acum 6.000 de lei pentru Fundația Nane! Campania continuă până în data de 15 ianuarie, inclusiv!

Românii cu suflet nobil continuă să sprijine campania-concurs lansată de Credius pentru sprijinirea Fundației Nane. Astfel, până în momentul de față, aproximativ 6.000 de români au decis să ajute copiii cu dizbilități sprijiniți de Fundația Nane. Cum? S-au înscris, folosind o adresă de e-mail validă, în concursul organizat de Credius. ÎNSCRIE-TE ȘI TU ACUM, COMPLETÂND FORMULARUL DE AICI!

Credius donează în numele tău 1 leu pentru Fundația Nane

De ce? Simplu: pentru fiecare participant înscris, Credius donează 1 leu către Fundația Nane, ceea ce înseamnă că, până în momentul de față, s-au strâns aproximativ 6.000 de lei, care vor fi donați fundației. În plus, fiecare adresă de e-mail validă garantează înscrierea automată a participantului în cursa pentru unul din cele 10 premii a câte 600 de lei oferite de Credius în cadrul concursului.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Banii strânși până în prezent pentru Fundația Nane acoperă 20 de ore de kinetoterapie, 20 de ore de terapie ABA și 20 de ore de logopedie. Un sprijin financiar binevenit pentru Fundația Nane și cei 40 de copii cu dizabilități pe care îi ajută, dar Credius și-a propus ca, până la finalul campaniei-concurs, suma strânsă cu ajutorul românilor cu suflet nobil să fie de cinci ori mai mare decât este în prezent.

De ce? Pentru că, lunar, miniclubul “Prietenii lui Nane”, susținut în totalitate de Fundația Nane, are cheltuieli cifrate la aproximativ 5.000 de euro. Cheltuielile nu reprezintă doar medicamentele, terapiile și tratamentele celor 40 de copii cu dizabilități, ci și transportul acestora zilnic la fundație și, apoi, acasă, dar și asigurarea hranei zilnice a copiilor sprijiniți necondiționat de Fundația Nane.

Cu o adresă de e-mail validă, donezi 1 leu și poți câștiga 600 lei

Implică-te și tu în această campanie nobilă! Completează aici formularul de înscriere, iar Credius va dona 1 leu pentru Fundația Nane în numele fiecărui participant înscris cu o adresă de e-mail validă. În plus, intri automat în cursa pentru unul din cele 10 premii a câte 600 de lei oferite de Credius în cadrul campaniei-concurs. Astfel, gestul tău nobil pentru Fundația Nane va fi recompensat.

Lista participanților la concursul organizat de Credius va fi publicată în data de 17 ianuarie 2017. În data de 19 ianuarie 2017, ora 11.00, va avea loc o tragere la sorți în urma căreia Credius va acorda 10 premii a câte 600 de lei. Data limită de revendicare a premiilor este 26 ianuarie 2017. Premiile nerevendicate intră în cea de-a doua extragere, care va avea loc în data de 2 februarie 2017.

Și de această dată, câștigătorii își pot revendica premiile în decurs de o săptămână. Dacă și după această extragere vor exista premii nerevendicate, va avea loc o nouă tragere la sorți, în data de 9 februarie 2017. Fundația Nane va intra în posesia banilor donați de Credius în numele participanților la concurs în data de 1 februarie 2017.

Participă și tu la concursul Credius și sprijină o cauză nobilă!