Credius a revoluționat conceptul de credite până la salariu

Atunci când ai o problemă urgentă care necesită cheltuieli și nimeni nu te poate ajuta cu bani, prima tendință este să apelezi la credite până la salariu. Ei bine, chiar dacă acestea ne rezolvă, aparent, problemele, ne aduc altele noi când nici nu apucăm să ne punem pe picioare.

De ce? Pentru că trebuie achitate foarte repede. De aceea, noi ne-am propus să venim cu o soluție la fel de rapidă, dar mult mai ușor de plătit. Cum am procedat? Am dezvoltat un serviciu solid de relații cu clienții, în așa fel încât să poți fi contactat într-un timp record atunci când aplici pentru un credit.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Mai simplu şi mai rapid

În general, atunci când o cerere este completată, un agent Credius te va suna în aproximativ 60 de minute. Astfel, reușim să îți oferim împrumuturi pentru nevoi personale rapid și simplu, doar cu buletinul, prin completarea unei cereri online.

Care este elementul cheie? După cum spuneam, durata mai mult decât rezonabilă în care poți returna banii. Dacă alte IFN-uri îți cer suma înapoi la următorul salariu, noi îți punem la dispoziție 4 până la 11 luni în care vei beneficia de rate convenabile și vei putea să îți acoperi atât cheltuielile de zi cu zi, cât și suma pe care trebuie să o rambursezi pentru împrumut.

Cum ne diferențiem

Pe scurt, noi îți oferim credite rapide la fel precum în cazul celor până la salariu, dar ne diferențiem de ceilalți și îți oferim mult mai mult timp pentru a le returna. De ce? Pentru că știm ce înseamnă să trebuiască să gestionezi probleme importante fără să ai susținere financiară.

Astfel, dacă noi putem avea o contribuție în reușitele tale, aceea este că îți vom pune la dispoziție sumele de care ai nevoie pentru a merge înainte. Credius îți pune la dispoziție cele mai avantajoase credite nebancare pe termen scurt pe care le poți găsi!

Cu Credius, totul se întâmplă în ritmul tău, așa că stai fără griji și apelează la noi oricând ai nevoie de susținere financiară. Suntem flexibili și ne propunem să fim alături de toți românii, chiar și de la distanță. Alege să nu mai faci compromisuri și optează pentru o viață mai bună. Noi îți oferim creditare liberă, fără bariere.