Gând de primăvară

Iată că au trecut și Sărbătorile Pascale. Sperăm că te-ai bucurat așa cum se cuvine alături de cei dragi și că ți-ai luat gândul de la problemele obișnuite, măcar pentru câteva zile. Ei bine, termenul de problemă nu se referă neapărat la ceva negativ, așa că întoarcerea la problemele de zi cu zi nu presupune neapărat un eveniment care să ne dea bătăi de cap, mai ales atunci când avem un motiv în plus să zâmbim.

De ce spunem asta?

Pentru că noi, în încercarea de a va oferi o creditare liberă, fără bariere și fără grija zilei de mâine, îți putem aduce susținerea de care ai nevoie pentru ca întoarcerea la ‘’problemele’’ de zi cu zi să se poată face cu zâmbetul pe buze.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Se spune că plecăm cu dreptul pe un anumit drum atunci când dispunem de înțelegere și de susținere, oricât de anevoios ar părea el în primă instanță. Tocmai acesta este și scopul Credius, să îți ofere o perspectivă pozitivă asupra lucrurilor, dar cu un fundament pe măsură, și anume cu credite care să îți acopere toate nevoile, indiferent de care ar fi planul tău.

Creditele până la salariu; o problemă de ordinul trecutului

Astfel, pentru urgențe, am revoluționat ideea de credit până la salariu. În ce sens? Ei bine, am păstrat rapiditatea și ușurința cu care se oferă aceste credite, dar am prelungit timpul în care tu le poți rambursa. Pe scurt, iei un credit urgent, dar nu îl plătești la următorul salariu, ci în 4 până la 11 luni. Considerăm noi că acesta este un timp suficient pentru ca tu să îți rezolvi problemele și să îți gestionezi banii în așa fel încât să nu rămâi în urmă cu plata și nici cu cheltuielile zilnice.

Creditele mari pentru planuri pe măsură

De cealaltă parte, atunci când vorbim despre idei mari cu planuri pe măsură, trebuie să oferim credite care să acopere tot necesarul impus. Astfel, Credius îți pune la dispoziție împrumuturi de până la 30.000 de lei cu un termen de returnare de  60 de luni, cu rate mici și convenabile pentru orice buget.

Aspiri pentru un viitor mai bun? Noi suntem aici ca să te susținem. Apelează la Credius și te vei bucura de suportul de care ai nevoie pentru ca planurile tale să fie duse la bun sfârșit. Îndrăznește să îți dorești mai mult!