Te-ai săturat să tot amâni vacanța visurilor tale?

Cu toții știm cât de importantă este o vacanță care să îți împrospăteze mintea și să îți dea fluxul de energie de care ai nevoie pentru a te întoarce mai motivat la activitățile de zi cu zi. O astfel de escapadă nu te ajută doar pe tine, ci este menită să consolideze relația cu familia.

De aceea, Credius îți oferă banii de care ai nevoie pentru ca tu să nu mai amâni vacanța binemeritată la care visezi de luni bune sau poate chiar de ani. Este atât de simplu și la îndemână, încât ai nevoie doar de actul de identitate pentru a putea contracta o serie de credite flexibile pentru tine.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Am creat cel mai bun credit de nevoi personale, disponibil 100% online, cu minim de acte necesare, pentru că știm că timpul tău este prețios și ai vrea să faci mai mult din ce-ți place.

Beneficiile unei vacanțe

Vacanța este menită să întărească colaborarea în familie, tocmai prin faptul că alegeți să vizitați locuri noi, să le oferiți celor mici experiențe de neuitat și să lucrați în echipă în așa fel încât să duceți la capăt aventurile pe care vi le-ați propus. O astfel de ocazie este mai mult decât binevenită, mai ales că se apropie sărbătoarea mult așteptată de toți românii, și anume Paștele.

Dacă încă nu ai planuri sau nu ai reușit să strângi bani pentru a sărbători așa cum se cuvine, noi îți stăm la dispoziție cu mare drag. Conceptul Credius își propune să îți ofere creditare liberă, fără bariere, la îndemâna oricui. Tot ce trebuie să faci este să completezi cererea de credit, iar colegii noștri te vor contacta în cel mai scurt timp.

De ce ai nevoie?

E simplu, ai nevoie doar de buletin sau, în cazul în care ești pensionar, îți mai trebuie ultimul talon de pensie. Astfel, la noi, vârsta nu este un criteriu pentru a fi fericit și a te bucura de o viață fără compromisuri.

Avantajul Credius este că îți oferă bani rapid, dar pe care îi poți returna în ritmul tău, în 4 până la 11 luni. Spre deosebire de creditele până la salariu de la alte IFN-uri, care îți solicită returnarea creditului foarte rapid, noi îți oferim timpul necesar pentru a îți acoperi nevoile și pentru a te bucura de tot ce îți dorești.

Aplică la Credius și renunță la compromisuri. Trăiește aventura la care ai visat și ieși din monotonie. Vei vedea cât de frumoasă poate fi viața atunci când alegi să te bucuri cu adevărat de ea.