Credius, rezerva ta de bani pentru zile negre

Fiecare dintre noi ar trebui să fie conștient că, după cum am mai spus, se va confrunta, la un moment dat, cu o urgență care îi va amenința stabilitatea financiară. Toți am trecut sau vom trece prin asta. Și, dacă nu avem un plan de rezervă, ne putem trezi pe marginea prăpastiei, cu teama că orice pas ne poate arunca în mijlocul abisului.

Soluția ideală pentru urgențe financiare

Ca să nu ne ia iarna prin surprindere, așa cum se întâmplă la case mai mari, un astfel de moment ar trebui să nu ne prindă nepregătiți. Iar un fond de rezervă este soluția ideală pentru urgența financiară cu care, la un moment dat, ne vom confrunta. Un fond de urgență este crucial, pentru că îți asigură liniștea de care ai nevoie în momentul respectiv.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Un astfel de plan de rezervă este extrem de important, pentru că te poți confrunta cu o situație pe care, în momentul de față, nu o iei în calcul: rămâi fără job, ai o problemă medicală care te țintuiește la pat sau în spital o bună perioadă, trebuie să îți repari mașina sau anumite lucruri în casă, pentru a nu pune în pericol sănătatea ta și a celor dragi, etc.

Avem credite fara gaj si loc de munca pentru cei care sunt stramtorati cu banii si doresc sa isi acopere golul financiar momentan.

Fond de urgență personalizat

Cât de consistent ar trebui să fie acest fond de urgență? Depinde de la caz, la caz. Primul pas pe care trebuie să îl faci este să estimezi, cât mai aproape de realitate, cheltuielile lunare, cele pe care ești obligat să le achiți. Acestea pot varia în funcție de anotimp, așa că estimarea ta ar trebui să vizeze o medie lunară, pentru că nimeni nu poate anticipa dacă vei avea probleme cu banii vara sau iarna.

Odată făcut acest calcul, îți va fi mai ușor să stabilești de câți bani ai nevoie, în caz de urgență. Ca regulă universal valabilă, fondul de urgență ar trebui să acopere între 3 și 12 luni de cheltuieli, în funcție de mai mulți factori: dacă locuiești singur, dacă ai o familie cu unul sau mai mulți copii, dacă ești singurul salariat din familie, dacă ai un loc de muncă stabil, etc.

Credit fără buletin și fără dureri de cap

Din păcate, nu mulți sunt cei care își permit să pună deoparte, în fiecare lună, câțiva bănuți pe care să se bazeze în caz de urgență. Și poate tu te regăsești printre ei. Din fericire pentru tine, te poți baza pe Credius. Fă-ți un calcul, după exemplul de mai sus, și, apoi, vino la Credius. În mai puțin de 60 de minute, poți obține, fără dureri de cap, banii care pot rezolva orice urgență de natură financiară.

La orice oră din zi sau noapte, poți beneficia, cu documente minime, de un credit de până la 15.000 de lei, bani pe care să-i pui într-un fond de urgență care să te scape de griji. Ai rate fixe, costuri mici și transparente, o perioadă de finanțare de până la cinci ani și un pachet ANTICREDIT care să te răsplătească dacă vrei să rambursezi anticipat finanțarea obținută.

Credius te ajută să întâmpini liniștit ziua de mâine.