Credit pentru renovarea locuinței – Ieftin și rapid cu Credius

Dacă ai luat un credit pentru renovarea locuinței și ai finalizat lucrările la noua ta bucătărie, e timpul să mergi mai departe. Încăpere cu încăpere, cum am stabilit de la bun început. Adică, inteligent, așa cum a fost și creditul care te-a ajutat să rezolvi problemele din bucătărie. Apelează cu încredere la Credius, partenerul tău de nădejde, și fă pasul următor în propria locuință: renovează baia.

Credit ieftin pentru renovarea locuinței

E timpul să îți iei adio de la mașina de spălat care ți-a distrus atâtea haine și să îți cumperi una nouă. E mai practic și mai ieftin decât să îți cumperi alte haine, după ce ultima spălare ți-a înjumătățit garderoba. Dacă poți folosi vechea mașină de spălat pentru a obține un discount la achiziționarea uneia noi, cu atât mai bine. Dacă nu, du-o la reciclat.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Apoi, schimbă cada și chiuveta. Cu tot cu baterii. Dacă mai sunt și alte obiecte sanitare de înlocuit, nu mai sta pe gânduri. Schimbă oglinda ciobită, dulapurile care stau să cadă pe tine și caloriferul ruginit. Dacă nu te pricepi la calorifere, vorbește cu un expert, el știe să îți spună care e cea mai bună variantă pentru tine. La fel cum noi știm să îți oferim soluții de creditare optime.

Când alegi gresia și faianța pentru baie, gândește practic și inteligent, așa cum ai făcut-o și atunci când ai solicitat un credit pentru renovarea locuinței de la Credius. Amenajează-ți o baie pe cât de cochetă, pe atât de ușor de întreținut și curățat. Design-ul și culorile țin de preferințele personale, dar ai grijă ca pardoseala să fie trainică, impermeabilă și mată, pentru a evita eventualele accidente.

Iei un credit, renovezi, plătești anticipat și ești premiat

Știind ce trebuie să renovezi în baia din propria locuință, e mai ușor să calculezi care sunt costurile. Dacă nu ești instalator sau un meșter priceput la toate, nu uita să adaugi, la capitolul costuri, și manopera. Odată calculate toate cheltuielile de renovare, contactează-ne și spune-ne de câți bani ai nevoie pentru renovarea locuinței și, în mai puțin de 60 de minute, poți merge la cumpărături.

Credius are printre cele mai bune opțiuni de credite online nebancare de pe piață – poți să te convingi accesând site-ul nostru.

Cu minim de documente, poți obține, cu ajutorul unui credit rapid, o finanțare de până la 15.000 de lei, pe care o poți rambursa în 60 de luni. Cum creditul tău urgent e însoțit de pachetul ANTICREDIT, care te răsplătește dacă rambursezi anticipat finanțarea obținută, te sfătuim să profiți de oportunitate. Cine altcineva, în afară de Credius, te mai premiază dacă rambursezi creditul anticipat?

Dacă adaugi și faptul că, la Credius, ai rate mici și fixe, transparență totală, planuri de finanțare multiple și oferte personalizate, înseamnă că îți poți renova locuința, pas cu pas, cu un credit rapid, ieftin și potrivit nevoilor tale. Contactează-ne și îți vom spune ce putem face pentru tine și cum îți putem face viața mai ușoară.

Renovează-ți locuința cât ai zice Credius.