Descopera avantajele unui credit ifn

Probabil te-ai aflat deseori in situatia nefericita de a avea nevoie de o suma de bani mai mare sau mai mica pentru a rezolva o situatie imprevizibila, iar ajutorul din partea prietenilor sau a familiei sa nu fie tocmai o optiune valabila.Un imprumut bancar poate fi o solutie salvatoare, insa toate procedurile pot dura uneori mai mult decat va asteptati. In astfel de situatii, alternativa oferita de institutiile financiare nebancare, un credit ifn, reprezinta o optiune viabila si extram de facila. Iata de ce.

De ce sa apelezi la un credit ifn? Top 4 avantaje

 

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

De ce este un credit ifn avantajos? Pentru ca solicitarea acestuia prezinta mai multe avantaje: obtinerea rapida, cu un minimum de acte, fara giranti sau garantii si cu grad ridicat de aprobare

  • Aplici rapid si simplu, online si offline – pentru solicitarea unui credit ifn nu este necesar sa te deplasezi la o anumita locatie. Cererea de credit, precum și toate celelalte operațiuni pentru accesare, se completează online, in doar 5 minute.
  • Minimum de documente – După completarea cererii de credit va trebui să trimiți câteva documente, precum copia cărții de identitate și acte care să dovedească sursele de venit dacă ești pensionar sau obții venituri din activități independente. Da, atat!
  • Raspuns rapid, semnarea contractului online – un alt avantaj al creditului IFN este rapiditatea cu care este analizat dosarul si gradul ridicat de aprobare, datorită faptului că setul de condiții necesare care trebuie îndeplinite este ușor de îndeplinit. Solicitantul va primi un raspuns in ce prveste eligibilitatea in maxim 60 de minute si va primi toate informatiile necesare din partea consulatantilor Credius. Contractul poate fi semnat intr-unul dintre punctele noastre fizice, dar si online. Banii vor intra in contul clientului chiar in ziua in care acesta semneaza dosarul.
  • Transparenta – pentru ca stii sigur cat ai de plata – la Credius ai posibilitatea de a-ti calcula rata lunara pe care o vei rambursa în funcție de perioada de rambursare aleasa, dar și de valoarea creditului pe care vrei să-l obții cu ajutorul simulatorului de credite disponibil in site.

Creditele ifn sunt ideale pentru momentele in care bugetul tau nu mai face fata cheltuielilor zilnice si trebuie o mica rezerva de bani pentru cheltuielile neprevazute.

La Crediu vei gasi o gama variata de credite de care poti beneficia, in functie de situatia ta actuala: fie un credit pe termen scurt, un credit de nevoi personale sau unul de bunuri.