Ai nevoie urgenta de bani? Credit IFN – solutia ideala

Veniturile lunare pot fi adesea insuficiente daca cheltuielile obligatorii le depasesc. Iar daca te confrunti cu o problema neprevazuta si ai nevoie de bani urgent, acum ai solutia salvatoare in doar 60 de minute: creditul rapid.
Creditele rapide sunt solutia cea mai accesibila pentru obtinerea unui ajutor financiar in timp record. Cu numeroase avantaje, acest tip de credit se pozitioneaza in topul preferintele romanilor. Atat institutiile bancare, cat si cele nebancare abordeaza acest tip de creditare, oferindu-le oamenilor posibilitatea de a imprumuta bani pentru diverse nevoi, intr-un timp foarte scurt.

Credit rapid IFN – cea mai rapida solutie pentru situatii urgente

Pentru ca este cea mai rapida solutia de a obtine un ajutor financiar, toata operatiunea de a obtine un credit ifn este extrem de simpla. Cu cat nevoia este mai urgenta, cu atat cea mai rapida solutie va fi mai apreciata!

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

De ce este un credit ifn atat de accesibil? Pentru obtinerea unui credit ifn, actele necesare sunt foarte puține ca numar.

Dintre toate tipurile de credite bancare, este cel mai simplu imprumut, in ceea ce priveste numarul de acte care trebuie prezentate. Ai nevoie doar de cartea de identitate, iar suplimentar ti se poate cere o adeverinta de salariu sau talon de pensie. Un alt avantaj al acestui tip de credit este solicitarea online, completand rapid o cerere de credit cu toate datele tale si atasarea copiei de la actul de identitate.

Creditul rapid ajunge imediat la beneficiar. Banii ajung in contul sau pe cardul solicitantului intr-un termen de maxim 48 de ore, acesta fiind un avantaj major, pentru cei care au nevoie de bani pentru situatiile urgente.

La Credius poti solicita credite rapide cu sume de pana la 20.000 de lei, pe perioade de pana la 5 ani, avand astfel posibilitatea de a-ti planifica bugetul si de a inapoia suma totala pana la termenul precizat in contract, fara a fi presat.

Daca inca nu esti sigur ca vrei sa aplici pentru un credit ifn, cu Credius iti poti calcula in avans ratele de credit. Poti alege sa ai o rata fixa luna de luna sau o rata descrescatoare. Toate aceste simulari le primesti pe baza presupunerilor tale cu ajutorul acestui calculatorul de credit de la Credius.

Toate proceduri simplificate si cele mai avansate tehnologii iti usureaza foarte mult decizia de a apela la un credit ifn de la Credius.