E timpul și pentru afacerea ta cu creditele IMM!

Conform unui studiu realizat pe tema antreprenoriatului, mai mult de jumătate dintre români își doresc să treacă de la stagiu de salariat la stagiu de antreprenor în viitorul apropiat din diferite motive.

Dezvoltarea unei afaceri are avantaje și dezavantaje, cât și suișuri și coborâșuri, dar ceea ce rămane neschimbat este faptul că mereu va exista nevoia de resurse financiare. Chiar dacă necesitatea nu este urgentă, o sumă de bani suplimentară nu este niciodată inutilă. Astfel, un credit IMM poate fi avantajos, dacă este ales în conformitate cu necesitătile, dar și cu posibilitătile companiei.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Idei grozave fără resurse financiare

Toți îți spun că ai o idee grozavă însă știi că nu ai resursele financiare pentru a o pune în practică? Știi exact cum vrei să decurgă lucrurile, iar planurile sunt aranjate și știi cum să le prezinți. Însă te împedică lipsa fondurilor în concretizarea ideilor.

Pentru cei care nu au banii necesari să își pună în aplicare ideile, apelarea la credite poate fi cea mai la îndemână opțiune. Cu toate acestea, pentru mulți din ei procesul de obținere a unui credit bancar nu este cea mai fericită variantă.

Însă cu Credius, obținerea unui credit nu este atât de complicată precum sunt procedurile la o instituție bancară.

Credite mici pentru planuri mari

Cei de la Credius vor să scapi de problema lipsei de fonduri, așa că îți oferă posibilitatea aplicării pentru un credit în cel mai simplu mod posibil. Soliciți un credit chiar pe site-ul loc sau într-unul dintre punctele de lucru din țară. Poți solicita sume cuprinse între 10.000 de lei și 450.000 lei cu rate fixe pe termen lung, de până la 48 de luni.

Varianta de credite IMM asigură o creștere mai rapidă a afacerii, susținerea acesteia pentru o perioadă mai aglomerată sau acoperirea unor datorii. Pentru că, la început de drum, nu este ușor, creditele acordate de Credius sunt cele potrivite pentru afacerea ta.