Situații diferite, credite diferite

Credite sau împrumuturi, cum sunt mulți dintre noi obisnuiți să le numească, reprezintă finanțări oferite de instituții bancare și nebancare din România.

Situațiile când te-ai aflat într-un impas financiar, au devenit destul de familiare, iar singurul gând care te-ar fi putut scoate din această problema a fost apelarea la credite bancare.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

O problema cu care se confruntă din ce în ce mai multe persoane este instabilitatea financiară, iar factorii diferă de la persoană la persoană. Venituri lunare insuficiente, cheltuieli care depășesc veniturile, situații urgente care necesită efort financiar neprevăzut sau o neplanificare corectă a întregului buget.

La ce tipuri de credite apelăm?

Fie că dorești să achiziționezi un produs electrocasnic sau o casă nouă, fie că vrei să renovezi sau a apărut o intervenție medicală de natură urgentă, apelezi la credite bancare.

Cel mai adesea solicitate sunt creditele de nevoi personale. Acestea se adresează satisfacerii nevoilor personale sau achiziționării de bunuri diverse fără a fi nevoie de justificare. Obținerea rapidă, cu un minimum de acte, fără giranți sau garanții și fără justificarea destinației banilor, sunt doar câteva dintre avantaje.

Credite ipotecare sau imobiliare. Poți solicita unul dintre cele două tipuri de credite dacă scopul tău este achiziționarea unui imobil. Doar că trebuie să iei în calcul că în cazul unuia ipotecar se va pune ipoteca pe imobilul care se cumpără, iar la creditul imobiliar se poate pune ipoteca și pe alt imobil aflat în proprietatea solicitantului.

Iar defectarea autoturismului e ultima problemă pe care ai vrea să o ai. În aceste situații neplăcute, pentru că fondurile tale nu permit cumpărarea unuia nou cu banii în mână, apelezi la credite auto. Creditul auto este destinat achiziționării de autoturisme noi sau second-hand.

Oferim diverse imprumuturi online pentru pensionari, asa ca acestia isi pot face un credit pentru a-si acoperi cheltuielile.

De unde soliciți un credit?

De la orice instituție bancară și nebancară eligibilă pentru acordarea de împrumuturi. Credius, una dintre cele mai cunoscute instituții nebancare, specializată în acordarea de credite, oferă împrumuturi pentru diverse situații. Pentru cei ieșiți la pensie sau pentru cei cu spirit de antreprenor și la început de drum, pentru cei plecați în străinătate, prin programul credite Diaspora, atât pe termen lung sau scurt.

Pentru că e simplu și rapid să aplici online și să soliciți până la 30000 lei pe o perioadă de 60 de luni completând o cerere și semnând contractul direct din fața laptopului.

Stabilește-ți prioritățile pentru că acum știi ce tip de credite să soliciți pe măsura nevoilor tale.