Fii mai bun de Crăciun și poți câștiga 600 de lei de la Credius!

În apropierea Crăciunului, Credius dă startul unui concurs de amploare, în urma căruia vor fi acordate 10 premii a câte 600 de lei fiecare. În plus, le oferă tuturor participanților posibilitatea de a face un gest nobil în prag de sărbători.

Înscriere automată pentru un premiu de 600 de lei

Concret, înscrierea în concurs este condiționată doar de completarea formularului online. Odată completat formularul, participantul este înscris automat în tragerea la sorți și, astfel, se poate regăsi, la final, pe lista câștigătorilor, care presupune 10 premii a câte 600 de lei fiecare.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Participi la concursul Credius și sprijini o cauză nobilă

De asemenea, odată completat formularul de înscriere, Credius donează în numele fiecărui participant 1 leu pentru a sprijini o cauză nobilă. Concursul se desfășoară în perioada 16 decembrie 2016 – 15 ianuarie 2017.

Înscrie-te acum!

Cu adresa ta de mail,

Poți dona, poți să și iei.

Ajuți niște prichindei,

Câștigi 600 de lei.