Împrumutul rapid și avantajos vine de la Credius. Vezi aici condițiile de creditare

Finalul de an este o perioadă aglomerată, în care timpul și bugetul sunt solicitate mai mult decât de obicei. Vrem să pregătim cadouri pentru cei dragi, ne dorim să profităm de zilele libere și să mergem într-o vacanță, iar finalul de an să ne prindă într-o locație deosebită. Avem nevoie de resurse, inclusiv financiare, și dacă bugetul propriu nu este de ajuns putem apela la un împrumut rapid, pentru a avea un final de an așa cum ne-am dorit.

Dacă ești într-o astfel de situație, opțiunile pe care piața le oferă sunt numeroase, așa că alegerea nu este ușoară. Fiecare caută produsele cele mai avantajoase pentru un credit rapid. Credius inovează permanent și vrea să aibă răspunsul optim la nevoile și așteptările persoanelor care solicită un împrumut. Accesul facil la un produs de finanțare înseamnă condiții de creditare convenabile.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Ce condiții trebuie să îndeplinești la Credius?

Produsele gândite de Credius permit un acces rapid și avantajos la banii de care ai nevoie. Pentru asta, trebuie să îndeplinești trei condiții clare:

  • Să ai vârsta minimă de 18 ani
  • Să fi cetățean român, cu domiciliu în România
  • Să ai o vechime minimă de 1 lună la locul de muncă

Dacă aceste trei condiții sunt îndeplinite simultan, atunci vei putea să accesezi unul dintre împrumuturile oferite de Credius. Cea mai rapidă cale este să completezi online o cerere de credit și să urmezi apoi toți pașii până la aprobare. Procedurile de acordare a unui credit online sunt intuitive și facile, astfel încât să beneficiezi în cel mai scurt timp de banii doriți.

Și dacă vrei să știi instant care este nivelul ratei pe care o ai de rambursat lunar, ai la dispoziție calculatorul de rate Credius, care, în funcție de valoarea împrumutului și de perioada de rambursare aleasă, estimează suma lunară.

Dacă îndeplinești condițiile de creditare, nu ezita să iei un împrumut rapid pentru sărbători de neuitat la final de an 2019!