Împrumuturi pensionari rapide. Soluția urgentă Credius

Lipsa unor venituri suficiente pentru persoanele care se bazează doar pe pensie le face vulnerabile în fața unor situații neprevăzute. Soluția unor împrumuturi pensionari cu acordare rapidă și fără birocrație le poate ușura viața și le oferă un sprijin binemeritat.

Când valoarea pensiei acoperă cu greu cheltuielile curente, este greu să vorbim de economii. Plata utilităților, costurile cu medicamentele și cu mâncarea reprezintă pentru mulți oameni cu pensii mici singurele costuri pe care și le pot permite din suma pe care o primesc lunar. Orice cost în plus reprezintă, de multe ori, o povară pe care nu o pot acoperi din veniturile pe care le au sau din economii. Un control medical, un aparat electrocasnic nou sau o reparație la instalația electrică pot să dea peste cap bugetul unei persoane în vârstă.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Soluția unui credit pentru pensionari poate rezolva o mare parte dintre aceste situații neplăcute, oferind o variantă de rezolvare la îndemână. Cu un set de condiții de acordare ce poate fi îndeplinit de cei mai mulți dintre pensionari, cu soluții online și offline de aplicare și proceduri rapide de aprobare si acordare a împrumutului, soluția Credius poate răspunde multor situații dificile.

Un credit pensionari cu pensii mici te ajută atunci când ai cea mai mare nevoie de sprijin și asigură condiții de rambursare avantajoase, pentru ca acest împrumut să nu fie o povară în plus.

Condiții de acordare

Vârsta nu mai trebuie să fie un impediment atunci când vrei un împrumut! La Credius, dacă ai peste 65 de ani, ești în continuare eligibil pentru un credit. Important este să fi cetățean român, cu domiciliul în România. Cu o copie de buletin și ultimul talon de pensie, poți aplica liniștit pentru un credit. Limita împrumutului este de 50200 de lei, sumă suficientă pentru cele mai multe dintre situațiile neprevăzute ce pot apărea.

Completarea cererii de credit rapid pensionari durează câteva minute, iar aprobarea vine și ea imediat, în doar o oră. Poți semna contractul la unul dintre birourile Credius din zona ta sau un reprezentat Credius poate veni acasă pentru a-ți fi mai ușor.

Suma de care ai nevoie poate fi primită numerar sau virată într-un cont bancar, după preferințe. Toate procedurile sunt facile, sigure și limitează la maxim drumurile pe care trebuie să le faci sau cozile în spații aglomerate pentru a obține banii de care ai nevoie.

Cu aceste împrumuturi pensionari, orice situație neprevăzută poate avea o rezolvare rapidă și orice nevoie poate fi împlinită, indiferent de vârstă.