Începând de azi, Credius îți plătește facturile la utilități cu creditul pentru facturi

Iarna, facturile la utilități se tot adună, iar bugetul tău nu le poate face față. Fie îți plătești toate facturile și rămâi fără bani de mâncare, fie plătești doar o parte din facturi și folosești ceilalți bani pentru a asigura o parte din cele necesare familiei. Azi, e ziua în care scapi de griji, deoarece, de la 1 februarie, Credius îți plătește facturile la utilități cu creditul pentru facturi. Pregătește documentele!

Creditul pentru facturi te scapă de griji

Destinat exclusiv pentru plata facturilor la utilități (gaze, apă, energie electrică, energie termică, întreținere, telefonie, canal, salubritate, etc.), creditul pentru facturi oferit de Credius ține datoriile departe de tine și te scapă de griji. Așa că, dacă ai început anul cu stângul, sufocat de facturile care se tot adună, e momentul să pășești cu dreptul, iar Credius te ajută să mergi pe drumul cel bun. Poți contracta credite online în rate fixe, cu multiple opțiuni de rambursare (perioade flexibile). 

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Creditul pe care îl primești de la Credius nu esti nici mai mic, nici mai mare decât suma de plată de pe factură sau, după caz, totalul de plată pentru facturile la utilități pe care vrei să le achiți cu creditul pentru facturi. Lansat astăzi, 1 februarie 2017, creditul pentru facturi de la Credius îți permite să achiți facturi la utilități cuprinse între 400 și 3.000 de lei. Simplu, rapid și eficient.

Cum poți obține un credit pentru facturi?

Perioada de finanțare oferită de Credius împreună cu creditul pentru facturi este de până la nouă luni, așa că îți poți planifica liniștit viitorul. Accesarea unui credit pentru facturi de la Credius este simplă: trebuie doar să atașezi la formularul de credit facturile la utilități pe care vrei să le achiți. De reținut, facturile la utilități trebuie neapărat să fie pe numele tău sau pe adresa ta de domiciliu.

În cazul în care există utilități la care nu primești factură (întreținere, de exemplu), este nevoie de un alt tip de dovadă a sumei pe care trebuie să o achiți (o notificare sau un document eliberat de Asociația de Proprietari, în care să figureze valoarea exactă a sumei care trebuie plătite și numele tău complet). Pregătește și tu documentele, creditul pentru facturi e o ofertă limitată în timp și valoare.

Credius, partenerul tău de nădejde.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/credius/public_html/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 Comments

  1. Plesiu Lenuta spune:

    Vreau un credit pentru facturi

  2. credius spune:

    Buna ziua, pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon 031 9005.

Comments are closed.