Credius – Cu creditul pentru bunuri, e mai ușor să dai viață planurilor tale

Fiecare dintre noi are planuri pentru viitorul apropiat, cu ajutorul cărora să aducă un plus de confort în viața de zi cu zi. Din păcate, nu puțini sunt cei care, din cauza problemelor financiare, sunt nevoiți să amâne aceste planuri. Dacă și tu regăsești printre ei, vino la Credius, ia un credit pentru bunuri și, în mai puțin de 60 de minute, poți pune în aplicare planurile pe care le-ai amânat în ultima vreme.

Credius – Cel mai accesibil credit pentru bunuri

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Cu acest credit online, confortul la care ai visat e mai aproape. Iar asta, întrucât cele peste 250 de magazine partenere Credius, din diferite domenii, îți oferă posibilitatea de a achiziționa orice produs care să contribuie la confortul familiei tale. Așa că, dacă vrei să renovezi apartamentul, să îți cumperi electrocasnice noi sau să pui în aplicare orice alt plan, Credius te ajută să îți împlinești visul.

Prin cel mai accesibil credit pentru bunuri, Credius îți oferă, în mai puțin de 60 de minute, o sumă cuprinsă între 400-20.000 de lei și o perioadă de finanțare de până la cinci ani. Totul, fără să te ridici din fotoliu. Intri pe site-ul Credius, studiezi planurile de finanțare, îți personalizezi creditul online, cu ajutorul calculatorului performant de rate, completezi cererea, iar noi îți virăm banii direct în cont.

Credius – Bonusuri la rambursarea anticipată

Cu documente minime, poți obține, de la Credius, finanțare maximă. În plus, poți transforma instant această finanțare într-un credit ieftin și avantajos. Iar asta, cu ajutorul pachetului ANTICREDIT, care însoțește orice împrumut online de la Credius. Acest pachet, oferit în premieră mondială de Credius, ieftinește creditul și nu percepe comision la rambursarea anticipată. Dimpotrivă, îți oferă bonusuri.

Ceea ce înseamnă că, acum, e mult mai ușor să îți împlinești visul și să pui în aplicare toate planurile care să aducă un plus de confort în viața familiei tale. Simplu, rapid și eficient, ca orice credit urgent oferit de Credius. Suntem alături de tine 24 de ore din 24, inclusiv în weekend, și te ajutăm să îți împlinești visul, oricare ar fi acesta. Pentru că vrem să facem parte din povestea ta de succes.

Credius, partenerul tău de nădejde.