Planurile pentru noul an au rămas la stadiul de idei? Iată soluţia!

După cum am vorbit și înainte de finalul anului, cu siguranță ți-ai pus în gând să faci o mulțime de lucruri care să îți aducă un 2018 mai bun. Totuși, zilele  trec și îți dai seama că nu găsești cea mai bună cale pentru a îți pune ideile strălucitoare în aplicare. Oare care să fie problema? Care este motivul ce-ți face planurile să stagneze?  Ei bine, poate că, totuși, ai nevoie de credite.

 Credite mari pe termen lung

Dacă ai ajuns la concluzia că ai nevoie de o sumă de bani mai mare decât cea pe care o deții în acest moment, iar împrumuturile de la prieteni nu sunt suficient de solide, atunci creditul mare pe termen lung este soluția ta. Noi îți putem oferi sume de până la 30000 de lei, iar tu vei beneficia de rate mici și convenabile. Astfel, planurile tale mărețe se vor duce la bun sfârșit.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

 Credite mici pe termen scurt

În cazul în care ai nevoie de o sumă  de maxim 3000 de lei, atunci creditul mic pe termen scurt este cea mai bună soluție. Se acordă rapid și îți oferă exact ceea ce trebuie: o sumă mai mică pe care să o poți returna într-un timp scurt, totul fără bătăi de cap.

 Creditul pentru redresare

Probabil că erai conștient de faptul că ai nevoie de un credit, dar te-ai gândit că nu-l  vei putea primi tocmai pentru că figurezi cu datorii în biroul de credit, datorii făcute la creditele anterioare. Ei bine, noi credem în a doua șansă, așa că ți-am pregătit o soluție care să te ajute chiar dacă istoricul tău nu este tocmai favorabil. Totul ține de maniera în care ți-ai gestionat vechile datorii și de promisiunea că, pe viitor, îți vei respecta îndatoririle aferente noului împrumut.

Până la urmă, totul este realizabil, mai ales atunci când primești ajutorul de care ai avut atât de multă nevoie. Credius îți este alături și în noul an, pentru că are încredere în românii corecți. Nu renunța la dorințele tale și aplică la un credit care să îți facă viața mai ușoară.