Câteva cuvinte despre noi şi despre tine

Mai sunt câteva ore și vom intra în noul an. Sperăm că ai avut un 2017 reușit, unul în care ai învățat să fii mai bun, să ai mai multă răbdare cu cei din jur și să fii aproape de oamenii dragi ție, pentru că, până la urmă, asta contează cel mai mult.

Inovaţie

Noi  ne-am dorit să inovăm și să venim cu soluții cât mai flexibile pentru fiecare client în parte. Spre final de an, ne-am propus să fim la curent cu cele mai în vogă tehnologii, ți-am pregătit o aplicație care să îți ușureze plățile și care să îți vină în ajutor pe loc, chiar atunci când ai nevoie.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Aplicația se numește Credius Pay și este menită să îți ofere bani instant atunci când vrei să faci o plată, dar nu ai suficienți bani pe card. Tu trebuie doar să completezi un formular, iar împrumutul ți se va aproba instant, în așa fel încât nimic să nu îți stea în cale atunci când vrei să-ți duci planurile la bun sfârșit.

Viteză şi eficienţă

Trăim într-o societate în continuă dezvoltare, în care viteza și eficiența sunt factori indispensabili, atât în viața personală, cât și în cea profesională. De aceea, ne asumăm faptul că nu vom rămâne niciodată în urmă și că vom veni cu soluții flexibile, eficiente și rapide pentru toate nevoile tale.

Viața modernă ne-a făcut mai exigenți și, de aceea, trebuie să ne dorim mai mult și să ne păstrăm standardele cât mai sus. Acest lucru este posibil cu o atitudine proactivă, în care să arătăm inițiativă și să nu așteptăm ca lucrurile să se rezolve de la sine.

Doresti un credit online instant? Il poti avea rapid si usor daca ne contactezi chiar acum ca sa vedem ce ti se potriveste cel mai bine.

Un nou tu

Noul an este prilejul tău pentru a aduce ceva nou și pentru a clădi o atitudine pozitivă care să te susțină în drumul tău către reușită, indiferent de domeniul în care ți-ai propus-o. În noul an, noi te susținem cu resursele financiare de care ai nevoie pentru a duce totul la bun sfârșit.

Știm că atitudinea și perseverența au nevoie, la rândul lor, de susținere materială, așa că îți punem la dispoziție în continuare servicii flexibile pentru orice nevoie, chiar dacă te afli în țară, în Italia, Spania sau Marea Britanie și chiar dacă ai un istoric nefavorabil la biroul de credite.

 Credem într-o lume mai bună și credem în a doua șansa. Credem în tine, credem în românii corecți.

 Credius îți urează un călduros ‘’La Mulți Ani!’’.