Premieră mondială – Credite cu pachetul ANTICREDIT

Când ți-am vorbit despre misiunea noastră, aceea de a te aduce pe tine în prim plan, de a îți fi mereu aproape, nu ne-am limitat la cuvinte, ci am pus în aplicare fiecare promisiune pe care ți-am făcut-o. Nu ți-am pierdut timpul cu vorbe, pentru că timpul tău e important pentru noi, așa că ți-am câștigat încrederea prin fapte.

Pachetul ANTICREDIT, premieră mondială

Realizând totul cu gândul la tine, noi, cei de la Credius, nu ne-am limitat să îți oferim doar cel mai ieftin credit urgent din România, care să îți dea, la orice oră din zi sau noapte, inclusiv în weekend, finanțare maximă. Totul, în mai puțin de 60 de minute, cu documente minime și fără să te întrebăm ce ai de gând să faci cu banii respectivi.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Încercând – și, credem noi, fără falsă modestie, reușind – în permanență să îți oferim tot sprijinul nostru și, astfel, să îți facem viața mai ușoară, am revoluționat din nou segmentul de creditare, aducând, în premieră nu doar pentru România, ci pentru întreaga lume, pachetul ANTICREDIT, cu comisioane negative la rambursarea anticipată.

Te plătim să rambursezi anticipat creditul

Ce înseamnă asta? Că, prin invenția pachetului ANTICREDIT, am schimbat, în premieră mondială, abordarea de creditare, oferindu-ți un instrument comod care să te ajute la rambursarea creditelor. Cum? Micșorând costurile la credit, crescând gradul de flexibilitate și oferindu-ți posibilitatea de a îți aranja finanțele în cel mai avantajos mod cu putință.

Pachetul ANTICREDIT îți oferă acum costuri negative la rambursarea anticipată a creditului. Pe scurt și, totodată, pe înțelesul tuturor, la Credius nu achiți comision la rambursarea anticipată, ci, dimpotrivă, Credius îți plătește ție. Cu alte cuvinte, te încurajăm să rambursezi creditul, dar nu o facem doar prin vorbe, pentru că nu asta ne caracterizează, ci prin fapte, așa cum te-am obișnuit.

Plătești anticipat, ești premiat

Concret, dacă ai nevoie de bani până la salariu, de exemplu, nu trebuie să aplici pentru un credit pe termen scurt, ci pentru un credit lung, cu rate lunare mici, mai ieftin decât cel scurt. Deși aplici pentru un credit pe termen lung, vii la Credius atunci când primești salariul și rambursezi finanțarea, dar fără să plătești suplimentar pentru asta, ci fiind plătit de noi.

Spre deosebire de creditul pe 30 de zile, care presupune penalități pentru întârziere, creditul pe termen lung dotat cu pachetul ANTICREDIT îți permite să mergi mai departe cu creditul și să rambursezi finanțarea la al doilea salariu, al treilea, etc. Tu alegi. Rambursarea anticipată îți aduce un bonus care micșorează atât DAE, cât și costurile finanțării.

Pentru că noi, cei de la Credius, ne propunem să îmbunătățim în permanență serviciile pe care ți le oferim, vom adăuga, în cel mai scurt timp, opțiuni noi și extrem de utile la pachetul ANTICREDIT. Abonează-te la newsletter-ul nostru, să fii mereu la curent cu informațiile care te interesează și cu soluțiile care îți pot face viața mai ușoară.

Fiecare finanțare Credius este însoțită acum de pachetul ANTICREDIT.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/credius/public_html/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 Comments

  1. David dana Rodica spune:

    Doresc un credit ma puteti contacta 0752450765 va multumesc

  2. credius spune:

    Buna ziua, pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon 031 9005.

Comments are closed.