Renovează-ți locuința cu Credius, partenerul tău de nădejde

Ți-ai propus, în mai multe rânduri, să renovezi apartamentul, dar te-ai lovit de fiecare dată de aceeași problemă: lipsa fondurilor. Prin urmare, te-ai văzut nevoit să amâni la nesfârșit un astfel de proiect. E momentul să nu mai lași pe mâine ce poți face azi. Vino la Credius, aplică pentru un credit rapid și ieftin și, în cel mult 60 de minute, te poți duce direct la cumpărături.

Fără dureri de cap

Dacă nu vrei să îți transformi locuința într-un adevărat șantier, poți face lucrurile treptat. Încăpere cu încăpere. Poți începe, de exemplu, cu bucătăria, acolo unde sunt atâtea probleme urgente de rezolvat, încât te apucă durerile de cap numai când te gândești la ele.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Hota e complet inutilă, pentru că, în afară de zgomot, nu face nimic altceva, iar cuptorul cu microunde e, de ceva vreme, doar piesă de decor. Frigiderul trebuie dezghețat săptămânal, ai și uitat când ai folosit ultima oară cuptorul, pentru că te-ai săturat să îți ardă mâncarea, iar podeaua arată mai degrabă ca o tablă de șah, după ce plăcile de faianță au început să se desprindă.

Rapid, accesibil, transparent

Nu mai sta pe gânduri, vino la Credius, cu minim de documente, și, în maxim 60 de minute, poți obține, fără dureri de cap, un credit cuprins între 400-15.000 de lei. Totul este transparent, ai rate fixe, nu există costuri ascunse, iar perioada de finanțare este cuprinsă între 6-60 de luni.

Dacă nu ai timp să vizitezi una din cele peste 50 de filiale Credius din toată țara, completează formularul online, pe care îl găsești pe site-ul nostru. Dacă nu ai timp nici pentru a completa formularul online, lasă-ne un mesaj, la orice oră din zi sau din noapte, și, în cel mai scurt timp, te sunăm noi. Pentru că noi, cei de la Credius, îți suntem alături 24 de ore din 24. Aplică acum pentru un credit online rapid pe card și continuă renovarea casei tale în aceeași zi.

Nu lăsa pe mâine ce poți face azi, vino acum la Credius.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/credius/public_html/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

One Comment

  1. MOLDOVAN IOAN spune:

    VREAU UN CREDIT PENTRU RENOVAREA LOCUINTEI

Comments are closed.