Varsta este doar un numar. Aplica pentru un credit pensionari

Statutul de pensionar iti aduce relaxarea de care ai nevoie dupa anii de munca. Ai mai mult timp pentru tine si familie, poti calatori si vizita destinatii dorite de multa vreme, iar pasiunile carora nu le-ai acordat niciodata atentia si energia necesare revin pe lista de prioritati. Din punct de vedere financiar, ai mai putine oportunitati, depinzand in cele mai multe cazuri de pensie. Anumite situatii neprevazute te pot pune in dificultate si poti fi nevoit sa apelezi la alte resurse, precum un credit pensionari fara limita de varsta.

Gasirea unui astfel de credit nu este insa o misiune usoara, pentru ca majoritatea institutiilor care ofera produse de creditare limiteaza accesul persoanelor peste o anumita varsta, din cauza riscului mai ridicat de neplata. Credius a inteles nevoia persoanelor in varsta de a-si rezolva anumite probleme urgente cu ajutorul unui credit pentru pensionari si vulnerabilitatea care apare dupa o anumita varsta. Tocmai de aceea, cand vine vorba de un credit senior, la Credius nu exista limita de varsta. Chiar daca ai 70, 80 sau peste 90 de ani, poti profita de oferta de credite pensionari, rapide, usor de accesat si cu rate mici.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Ai acces la credit cu venit mic, cum se intampla in cazul multor pensionari, care nu pot sa-si acopere toate cheltuielile din resursele proprii. Vei primi pana la 10000 de lei, fara batai de cap si fara limita de varsta. Tot ce trebuie sa faci pentru a accesa un credit pensionari este sa completezi o cerere de credit si si sa ai o copie dupa actul de identitate si cel mai recent talon de pensie. Raspunsul Credius vine in 60 de minute si, daca este pozitiv, vei primi banii in numerar sau intr-un cont.

O surpriza destinata nepotilor, vacanta asteptata de prea mult timp, oo interventie medicala urgenta, toate au o solutie cu un credit pensionari de la Credius. Te poti bucura in liniste de statutul de pensionar si poti sa-ti rezolvi toate problemele stiind ca orice nevoie financiara poate fi revolvata rapid cu solutiile puse la dispozitie de Credius. Pentru ca varsta este doar un numar si important este sa ai o stare de spirit buna, care te va ajuta sa treci peste orice hop.