Credius îți transformă visul în realitate

Îți mai amintești ziua în care ai început să visezi la propria mașină? Nu neapărat una nouă, ci una care să fie doar a ta. A trecut, probabil, ceva timp de atunci, iar tu nu ai reușit, din păcate, să îți împlinești acest vis nici până în ziua de azi, pentru că, de-a lungul timpului, ai fost nevoit să investești în orice altceva, dar nu și în visul tău.

Credit fără dureri de cap

Aici și acum, e momentul ca visul tău să devină realitate. Iar noi, cei de la Credius, îți vom acorda tot sprijinul de care ai nevoie, pentru că ne bucurăm să vedem cum visul tău prinde viață. Așa că, dacă ai visat vreme îndelungată să ai propria mașină, noi avem nevoie de mai puțin de 60 de minute pentru a îți transforma visul în realitate.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Tu ai nevoie doar de buletin, fără alte documente, fără dureri de cap. Vino la una dintre cele peste 50 de filiale Credius și, în mai puțin de o oră, poți primi până la 15.000 de lei, care să te ajute să îți transformi visul în realitate. Dacă nu ai timp să ne vizitezi, completează formularul online sau lasă-ne un mesaj și, în cel mai scurt timp, te vom suna înapoi.

Rate fixe și transparență totală

Pentru că ne dorim să facem parte din povestea ta de succes, am transformat procesul de finanțare într-unul simplu, rapid, ieftin, transparent și accesibil. La orice oră din zi sau din noapte. Inclusiv în weekend.  La Credius, ai planuri de finanțare multiple, oferte personalizate, rate fixe, o perioadă de finanțare de până la cinci ani și transparență totală.

Aici și acum, visul tău e mai aproape decât crezi. La doar trei pași distanță, după ce ne-ai contactat. Alegi creditul potrivit nevoilor tale, aplici pentru finanțarea respectivă și, apoi, îți poți face bagajul. Nu de alta, dar, în mai puțin de o oră, vei fi liber să îți trăiești visul. Timpul tău este important pentru noi.

Credius, alături de tine 24/24.