Imprumut pensionari: Cum sa accesezi fonduri financiare suplimentare in timpul pensiei

Micile bucurii ale vietii nu trebuie sa dispara atunci cand incepe pensia! In aceasta etapa frumoasa, poti calatori in continuare, poti sa te bucuri in weekend-uri de evenimentele preferate si poti iesi la restaurant, la fel ca in tinerete. 

Daca iti doresti sa traiesti fiecare zi din viata ta in cel mai frumos mod posibil, atunci nimic nu poate sta in calea fericirii tale! In cazul in care consideri ca nu-ti ajung banii pentru anumite activitati pe care ti le doresti, nu renunta, ci ia un credit pentru pensionari. 

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Afla de aici tot ceea ce este important sa cunosti despre un imprumut pensionari, pentru a sti cum sa-l accesezi cat mai usor si rapid!  

Posibilitatea de a aplica pentru un imprumut dupa pensionare 

Ofertele de imprumut pentru pensionari au crescut ca umar, in urma nevoii acestei categorii de varsta pentru finante suplimentare.  

De regula, un credit pentru pensionari este accesat in situatii de urgenta, precum sunt interventiile chirurgicale imediate sau tratamentele medicale scumpe si indelungate. Insa, mai exista si cazuri in care un imprumut pensionari poate reprezenta cea mai buna solutie pentru o vacanta in strainatate sau pentru un weekend relaxant, petrecut la un concert. Astfel, daca te afli in aceasta categorie de varsta, poti cauta institutii care ofera un astfel de credit, care sa te ajute sa finalizezi prompt anumite planuri.  

O idee in acest sens ar putea fi Credius, o institutie financiara nebancara, care ajuta pensionarii in mod eficient. Avantajul major al acestui tip de credit constă în obținerea rapidă a unui raspuns, in doar 60 de minute, si necesitatea depunerii unui numar mic de documente. Poti aplica online si primesti banii pe card in doar 24 de ore. Suma ceruta poate fi rambursata in mai multe rate, ceea ce presupune sume lunare mici, usor de gestionat.  

Finantarea este accesibila tuturor pensionarilor ce au varste de peste 65 de ani. Nu exista limita maxima de varsta, asa ca indiferent de anii de care te bucuri, poti apela cu incredere la ajutorul unui imprumut pensionari.  

De asemenea, nu este nevoie sa justifici motivele pentru care ai nevoie de mai multi bani. Indiferent daca iti doresti creditul pentru o calatorie in strainatate sau pentru a cumpara medicamentele necesare, ai toata libertatea de a folosi imprumutul,  exact asa cum iti doresti.  

Având acces la acest tip de credit, pensionarii de toate varstele pot rezolva diverse situatiii financiare, care pot provoca stres si neliniste.  

Cum aplici pentru un imprumut pensionari la Credius? 

La Credius poti solicita credite de pana la 40.000 de lei, pe o perioada maxima de 5 ani. Aceasta este o suma suficient de mare, cu care poti rezolva mai multe tipuri de probleme.

Pentru a aplica pentru un astfel de credit, ai nevoie de: 

-buletin, 

-ultimul talon de pensie. 

Procedurile de aplicare si de aprobare a unui credit pentru pensionari de la Credius sunt simple si pot fi realizate online. Acest avantaj ofera confort, mai ales pentru persoanele cu varste inainte, ce prezinta anumite probleme de sanatate sau dificultate in transport.  

Astfel, daca ai nevoie de o astfel de finantare, trebuie doar sa completezi online o cerere de credit, care dureaza doar cateva minute, sa atasezi o copie a actului de identitate si a celui mai recent talon de pensie, dupa care sa astepti raspunsul instituiei financiare.  

In momentul in care primesti contractul de credit, il semnezi, il trimiti inapoi si astepti 24 de ore, pentru ca banii sa-ti fie virati in cont si sa te bucuri de ei. 

Cu toate acestea, inainte de a aplica pentru un imprumut pensionari, este recomandat sa utilizezi calculatorul de credit de pe site-ul Credius, pentru a vedea cat de mari sunt ratele, in functie de suma dorita. In felul acesta, poti ajusta marimea creditului, pentru ca platile lunare sa poata fi cat mai usor de gestionat. Este indicat ca pe langa rambusarea creditului, sa-ti mai ramana suficient de multi bani pentru traiul zilnic, asa ca incearca sa te limitezi la o suma pe care sa o poti plati usor si rapid. 

Prin urmare, un imprumut pensionari ofera liniste, stare de bine si confort! Totul este foarte simplu si rapid, asa ca poti aplica oricand ai nevoie de venituri suplimentare! Scapa de grija zilei de maine cu ajutorul produselor Credius, concepute special pentru una dintre cele mai vulnerabile categorii sociale, pensionarii. 

Imprumut pensionari pentru zile fara griji 

Ca sa te bucuri asa cum se cuvinte de anii de pensie, ai nevoie de confort din punct de vedere financiar. In aceasta perioada a vietii, poti face orice iti doresti, fara stres, deoarece pensionarea iti ofera tot timpul de care ai nevoie. De aceea, acesta este momentul oportun pentru a te reorienta catre pasiunile vechi, pentru a te relaxa ca la carte, in destinatii de vis, si pentru a avea cat mai multa grija de tine! 

Profita din plin de aceasta etapa cu ajutorul unui imprumut pensionare care sa te ajute sa duci la bun sfarsit toata lista cu activitati, hobby-uri sau vacanta pe care ti-ai propus-o. De asemenea, ai grija de sanatatea ta si apeleaza la un astfel de ajutor financiar, oricand ai nevoie de o consultatie, o investigatie amanuntita sau de o interventie urgenta. Fara sanatate nu te poti bucura de celelalte momente frumoase ale pensionarii, asa ca cel mai bine este s-o prioritizezi! 

In concluzie, Credius reprezintă solutia tuturor problemelor tale financiare! Apeleaza la ajutorul acestei institutii financiare, de fiecare data cand treci printr-un impas cu banii. Salvarea soseste imediat, asa ca nu ai motive pentru care sa nu iei in considerare aceasta varianta.  

Pe langa creditul pentru pensionari, gasesti aici multe alte tipuri de imprumuturi, fie de nevoi personale, fie pentru bunuri. Poti spune si apropiatilor despre avantajele descoperite aici, pentru ca fiecare persoana in parte poate avea nevoie la un moment de un surplus financiar.

Citeste celelalte articole de pe acest blog, pentru a afla cat mai multe despre serviciile si produsele de finantare oferite de catre Credius!