Credit cu Selfie – Bifeaza cele mai tari festivaluri de vara asta

la data

Vara festivalurile bat la usa! Daca toti prietenii tai planuiesc o astfel de distractie, cu siguranta iti doresti sa te bucuri alaturi de ei de acest tip de experienta, care iti poate oferi numeroase amintiri frumoase.  

Daca te intrebi cati bani iti trebuie la Untold, iti putem spune ca un bilet Untold sau un bilet Neversea pot fi destul de costisitoare. Din acest motiv este important sa strangi bani din timp, pentru a avea suficiente fonduri atat pentru tichetul de intrare, cat si pentru bautura, mancare si transport.  

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Un festival te poate face sa cheltui sume importante de bani, insa daca iti doresti sa te distrezi la cote maxime, gandeste-te la toate variantele prin care poti sa dispui de banii necesari.  

Ca sa te ajutam, ti-am pregatit cateva sugestii prin care poti cumpara un bilet Electric Castle, de exemplu, indiferent de situatia ta financiara din prezent. Citeste randurile de mai jos si afla de aici ce anume poti face, pentru a te distra la cele mai asteptate petreceri ale anului. 

Variantele prin care poti obtine bani de festival 

In cazul in care mai este foarte putin timp pana la festivalul la care vrei sa mergi, nu te ingrijora, ci pune in aplicare cateva sfaturi. Ti-am pregatit o lista cu cateva recomandari, care te pot ajuta sa obtii banii necesar pentru un bilet Untold, Neversea sau Electric Castle.  

Iata ce poti face: 

  • Munceste suplimentar 

Daca politica firmei la care lucrezi iti permite sa faci ore suplimentare platite, atunci aceasta este o idee fantastica prin care poti acoperi cheltuielile de festival. In cazul in care agenda zilnica iti permite sa petreci mai mult timp la serviciu, atunci poti face acest lucru pentru o perioada scurta de timp,  pana cand obtii suma de care consideri ca ai nevoie. 

Daca firma nu permite efectuarea de ore suplimentare, poti apela la celelalte idei de mai jos.  

  • Un job part-time 

In cazul in care mai sunt doar cateva saptamani pana la cel mai asteptat festival al verii si inca nu ai banii necesari, angajeaza-te la o firma de curierat part-time. Cauta o companie care sa iti permita sa lucrezi 2-3 ore pe zi si care sa te plateasca pe numarul de ore muncite. Ai grija ca salariul stabilit sa fie unul destul de mare, astfel incat sa-ti poti permite aceasta distractie.  

Daca iti surade aceasta idee, atunci inarmeaza-te cu multa rabdare, ambitie si motivatie, astfel incat sa poti livra zilnic, dupa ce termini programul de munca full time. Cu siguranta este greu sa faci acest lucru, insa daca consideri ca aceasta este cea mai buna varianta pentru tine, gandeste-te ca faci acest sacrificiu doar pentru o perioada scurta de timp. 

  • Imprumuta de la un prieten 

Se poate ca cele doua optiuni de mai sus sa nu fie pe placul tau sau sa nu se potriveasca cu agenda ta zilnica, ce poate fi destul de incarcata. Daca te afli in aceasta situatie, poti sa iei in considerare varianta de a te imprumuta. In cazul in care cunosti pe cineva care are economii generoase, poti apela la ajutorul acestei persoane.  

Imprumuta suma dorita pentru o perioada scurta de timp, eventual pentru o luna sau doua, si ramburseaza lunar banii sau inapoiaza-i pe toti odata.Toate aceste detalii trebuie sa fie stabilite de la inceput, de comun acord. Avantajul este si ca nu platesti dobanda pentru aceasta suma. 

Este foarte important sa te tii de cuvant si sa oferi banii la data stabilita. Astfel, atunci cand fixexi o data din calendar pentru rambursare, asigura-te ca atunci poti dispune de suma necesara. 

  • Credit cu selfie 

Ultima varianta este si cea mai rapida si se numeste credit cu selfie. Un astfel de imprumut te ajuta sa beneficiezi de banii de festival in doar 5 minute. Este suficient sa faci un selfie si sa te bucuri de suma necesara pentru achizitionarea biletului de intrare la Untold, de exemplu.  

Aceasta solutie Credius poate fi pusa in aplicare de oriunde, la orice ora, doar cu ajutorul telefonului mobil. De asemenea, cu un astfel de credit online, ai libertatea de a folosi banii asa cum stii cel mai bine. Altfel spus, nu trebuie sa oferi detalii despre ceea ce vrei sa faci cu finantarea, indiferent ca iti doresti sa renovezi, sa mergi in vacanta, la un concert sau vrei sa iti schimbi garderoba. 

Astfel, aceasta varianta este una destul de confortabila, foarte usor de pus in practica, care elimina necesitatea de a face eforturi sustinute pentru a te bucura de un festival.  

Alege metoda care consideri ca ti se potriveste perfect! Oricare dintre optiunile prezentate te ajuta sa petreci pana in zori, alaturi de cei mai buni prieteni. Profita de festivalurile acestei veri, insa asigura-te, mai intai, ca dispui de sumele necesare! 

Credit cu selfie – Mai multe despre solutia care te duce la festival 

In cazul in care consideri ca ultima varianta este cea mai potrivita, este bine sa afli mai multe detalii importante despre un credit cu selfie. Acest tip de imprumut poate reprezenta cea mai buna idee din multe puncte de vedere si pentru mai multe categorii de persoane, inclusiv pentru studenti si pensionari.  

Un credit cu selfie iti poate pune la dispozitie intre 2.000 si 50.000 de lei, pe o perioada de 24 pana la 60 de luni. Astfel, acest imprumut iti ofera posibilitatea de a plati rate cat mai mici, datorita perioadei extinse de creditare.  De exemplu, pentru Untold pret bilet, cazare si alte cheltuieli necesare, poti avea nevoie de o suma aproximativa de 4000 de lei. Daca faci creditul pe doi ani, cu siguranta poti plati ratele lunare fara griji si stres, fiindca rata lunara este de doar 244,75 lei. 

Daca te intereseaza un astfel de imprumut online, poti folosi un calculator credit, pentru a afla din timp care sunt ratele pe care este necesar sa le platesti pentru o anumita suma de bani. In felul acesta, poti lua mult mai usor decizia de a apela la un astfel de ajutor financiar sau nu.  

In cazul in care te-ai convins ca ai nevoie de un credit cu selfie, tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi cererea de credit, sa incarci o poza cu actul de identitate fata-verso, sa-ti faci un selfie si sa astepti doar 5 minute pentru primirea banilor pe card.  

Ceea ce este bine de retinut este faptul ca poti face rambursare anticipata. Ce inseamna acest lucru? In cazul in care in una din luni castigi mai multi bani, poti plati doua rate in acelasi timp, pentru a diminua perioada de creditare. Este necesar sa anunti institutia financiara inainte de a face acest lucru, insa procedura este una simpla, rapida si sigura. In plus, la Credius esti rasplatit daca faci acest lucru. Primesti pana la 200 de lei bonus, atunci cand rambursezi anticipat. 

Asadar, un credit cu selfie poate fi cea ma buna varianta prin care poti ajunge la festival. Totul este foarte simplu si usor, mai ales atunci cand stii exact ce vrei sa faci cu banii! 

Cand mai poate fi necesar un credit cu selfie? 

Un credit rapid online poate fi solutia salvatoare a multor situatii stresante. Ti-am pregatit o serie cu cele mai comune motive pentru care oamenii iau in considerare un credit cu selfie.  

Citeste toata lista, pentru a fi inspirat, atunci cand treci prin probleme asemanatoare cu cele de mai jos. In loc sa te ingrijorezi, mai bine iei legatura cu Credius! 

Iata care sunt acestea: 

  • Vacanta 

Pot exista numeroase situatii in care sa simti o nevoie acuta de o vacanta, de o eliberare de cotidian si de activitatile zilnice. Cu toate acestea, se poate intampla la fel de des sa nu dispui de toti banii de care ai nevoie pentru o calatorie.  

De aceea, un credit cu selfie te poate ajuta sa pleci in concediul mult dorit, care sa-ti ofere linistea si relaxarea de care ai atat de multa nevoie, mai ales dupa perioadele agitate si obositoare. Aplica pentru un astfel de imprumut oricand iti doresti sa vizitezi o anumita destinatie! 

  • Activitati distractive 

Atunci cand vine vorba despre distractie, poate sa fie vorba despre un festival sau despre un weekend in care doresti sa sari cu parasuta ori sa faci alta activitate iesita din comun. Zilele libere trebuie traite la cote maxime, pentru ca fiecare de inceput de saptamana sa te gaseasca cu forte proaspete de munca si cu multa buna dispozitie. 

De aceea, atunci cand iti propui ca in weekend sa faci ceva trasnit, nu te abtine, ci imprumuta suma de bani de care ai nevoie.  

Iata unele dintre cele mai interesante activitati de weekend pe care le poti face oricand simti nevoia sa iesi din rutina zilnica: 

-salt cu parapanta;  

-bungee jumping;  

-plimbare cu ATV;  

-zbor cu balonul cu aer cald;  

-turul orasului din avion;  

-ski. 

Pe langa acestea mai sunt multe altele, insa totul tine de dorinte si preferinte.  

  • Renovare 

Este normal sa simti din cand in cand nevoia de a schimba anumite locuri din casa. Este foarte important ca acasa sa gasesti multa energie pozitiva si relaxare, asa ca unele modificari sunt necesare, atunci cand nu te mai simti confortabil in locuinta.  

Insa, renovarea poate costa destul de multi bani. Daca nu ai economii stranse in acest sens sau daca nu mai ai rabdare pentru a pune bani deoparte, ia legatura cu Credius si obtine banii doriti in doar cateva minute. Poti pleca imediat in magazine, in cautarea noului parchet sau a unui tapet, care sa modifice cu totul aspectul unei camere.  

  • Masina 

Poti lua un astfel de imprumut pentru a achizitiona un autovehicul, atunci cand te afli la inceput de drum, ai 18 ani si vrei sa conduci sau atunci cand este stringent sa inlocuiesti masina veche cu una noua. 

Cu 50.000 de lei, care este si suma maxima a unui credit cu selfie, poti cumpara o masina buna, cu care sa te deplasezi fara probleme prin oras si in afara acestuia. 

  • Investitie 

In cazul in care iti doresti sa construiesti cateva solare, de exemplu, pentru a face bani din gradinarit, poti lua un credit cu selfie, care sa iti ofere sansa sa te apuci chiar de astazi de treaba. Aplica si pleaca in cautarea materialelor necesare! 

Orice investitie doresti sa faci, un astfel de imprumut poate fi o varianta buna, care te poate impulsiona sa faci ceea ce iti doresti, sa iti indeplinesti visul! 

  • Sanatate 

Exista multe probleme de sanatate care au nevoie de interventii rapide. In cazul in care treci printr-un astfel de moment greu, nu trebuie sa apelezi la economiile prietenilor, ci poti doar sa iei un credit cu selfie. Poti face acest lucru de oriunde, indiferent ca te afli acasa, in masina în drum spre spital sau la unitatea de primiri urgente.  

Sanatatea este primordiala, asa ca ia in considerare aceasta varianta, atunci cand tu sau un membru al familiei are nevoie de o operatie, de o investigatie amanuntita sau de spitalizare.  

Exista numeroase motive pentru care poti lua un credit cu selfie. Aici sunt prezentate doar cele mai intalnite, insa in functie de nevoi, mai pot fi multe alte situatii in care un astfel de imprumut poate sa reprezinte cea mai buna solutie.  

Credit cu selfie – O mana de ajutor necesara 

In concluzie, un selfie credit este un imprumut pe care il poti accesa cu un minim de documente necesare. Ai nevoie sa parcurgi doar cativa pasi simpli, pentru a face fata tuturor situatiilor neprevazute din viata. 

Astfel, daca iti doresti sa mergi la festival, nu mai sta pe ganduri, ci aplica pentru o astfel de finantare, care te poate duce direct in inima petrecerii, in doar cateva minute! Spune si prietenilor tai despre aceasta varianta prin care pot fi achizitionate biletele la festivalurile preferate, mai ales daca si acestia au nevoie de ajutor pe plan financiar.  

Credius este alaturi de tine, indiferent care este nevoia ta!  Apeleaza cu incredere, oricand ai nevoie de mai multi bani in cont!