Afacerea ta de succes începe cu un credit pe termen lung de la Credius!

Ultima actualizare: 19 Noiembrie 2020

În încercarea de a le oferi celor dragi un trai decent, nu puține au fost cazurile în care te-ai gândit să îți întemeiezi propria afacere. Idei de business ai, nu asta e problema, dar nu ai idee de unde să obții banii de care ai nevoie pentru o astfel de investiție.  Toata lumea stie ca in 2020 lucrurile nu au fost la fel ca in anii anteriori, dar, noi, suntem alaturi de tine pentru a te ajuta sa iti vezi visurile devenind realitate! Aplică pentru un imprumut de la Credius și, în mai puțin de 60 de minute, poți avea banii cu care să îți deschizi propria afacere.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credius sprijină IMM-urile cu linii de credit online, in conditii avantajoase, disponibile rapid, special gândite pentru antreprenorii care nu au timp să alerge dupa acte și aprobări. Astfel, îti facem mai ușor startul propriei afaceri – ca tu să te concentrezi pe prioritațile tale de business și să-ți crești afacerea.

Credit ieftin pentru o afacere de succes

Orice poveste are un început și, pentru că vrem să facem parte din povestea ta de succes, te ajutăm să începi cu dreptul noua ta carieră, cea de om de afaceri. Așa că, dacă ai nevoie de un credit noi ți-l putem oferi în mai puțin de 60 de minute. Indiferent de oră, indiferent de zi, pentru că noi suntem alături de tine 24 de ore din 24. Inclusiv în weekend. Simplu, rapid și eficient.

Astfel, cu documente minime, îți oferim finanțare maximă. Iar un credit pe termen lung de la Credius îți aduce o sumă cuprinsă între 600-30.000 de lei* și o perioadă de finanțare de până la 60 de luni. Și, pentru că știm că ești în căutarea unui credit ieftin, te ajutăm să îți personalizezi creditul, astfel încât orice împrumut accesat de la Credius să fie avantajos pentru tine și pentru un business de succes.

Nota: Sumele disponibile pentru creditare pot varia in functie de mai multi factori. Aplica acum pentru a beneficia de cea mai buna oferta de creditare!

Credius – Credit online ieftin și avantajos

La Credius, un credit online este extrem de ușor de obținut. Inca din 2017 suntem pionieri in acordarea de credite, rapid si usor! Aplicand pentru un credit la noi, este simplu, si nici macar nu trebuie sa parasesti casa!  Trebuie doar să intri pe site, să studiezi toate planurile de finanțare și, cu ajutorul calculatorului performant de rate, să îți personalizezi creditul, astfel încât să îl transformi într-un împrumut avantajos. Apoi, completezi cererea de finanțare și, în mai puțin de 60 de minute, te poți bucura de un credit pentru afacerea ta de mâine.

Ne-am gândit și la oamenii întreprinzători, așa că am lansat linii de credit pentru IMM-uri, disponibile rapid si online, pentru creșterea afacerilor.

În plus, pachetul ANTICREDIT, care însoțește orice credit rapid de la Credius, este ideal pentru afacerea ta, pentru că ieftinește creditul și oferă bonusuri la rambursarea anticipată. Adaugă, indiferent de tipul de credit ales, ratele mici și transparența totală și te vei bucura de un împrumut pe termen lung care să stea la baza unui viitor mai frumos pentru tine și cei dragi ție. 

Credius recompensează buni-platnicii prin bonificații financiare! Da ai auzit bine – rambursarea anticipată a creditului iți aduce bani înapoi, pe care îi poti reinvesti în afacerea ta sau pur si simplu îi poți economisi. Împrumutul pentru IMM-uri este cea mai prietenoasa soluție pentru mediul de afaceri românesc, pe care îl încurajăm cu mândrie.

Susținem antreprenorii în realizarea ideilor de afaceri și devenim astfel parteneri de încredere pentru creșterea mediului de business, cu credite online rapide.

Poveștile de succes se scriu la Credius.