Credius a desemnat câștigătorii celor 10 premii a câte 600 de lei oferite în campania pentru sprijinirea Fundației Nane. Vezi dacă te regăsești pe lista câștigătorilor!

La jumătatea lunii decembrie, Credius lansa un apel umanitar către românii de pretutindeni, într-o campanie-concurs organizată pentru a sprijini Fundația Nane și, implicit, cei aproximativ 40 de copii cu dizabilități pe care aceasta îi îngrijește. Desfășurată în perioada 16 decembrie 2016-15 ianuarie 2017, campania a demonstrat, încă o dată, că nu puțini sunt românii cu suflet nobil. Dimpotrivă.

Adresa de mail validă a garantat înscrierea în cursa pentru cele 10 premii a câte 600 de lei

Astfel, nu mai puțin de 7.728 de români s-au gândit, pentru o clipă, și la cei mai puțin norocoși și neajutorați și au decis să se implice activ, alături de Credius, în lupta pentru supraviețuire pe care o poartă, în fiecare lună, Fundația Nane pentru copiii cu dizabilități. Cu ajutorul românilor cu suflet nobil, Credius a strâns suma de 7.728 de lei, pe care o va dona Fundației Nane în numele vostru.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Mecanismul campaniei lansate de Credius a fost extrem de simplu. Participarea a fost condiționată de un singur element: completarea formularului de înscriere cu o adresă de e-mail validă. O adresă de e-mail validă garanta două direcții esențiale. Prima: fiecare participant era înscris automat în cursa pentru unul dintre cele 10 premii a câte 600 de lei oferite de Credius în această campanie.

Credius donează 7.728 de lei pentru Fundația Nane, în numele tuturor participanților

Cea de-a doua: Credius dona 1 leu pentru Fundația Nane în numele fiecărui participant. Iar apelul umanitar lansat de Credius a avut ecou în rândul românilor cu suflet nobil. La finalul campaniei-concurs, Credius avea să pregătească 7.728 de lei pentru Fundația Nane, o donație în numele celor 7.728 de români care au ales să sprijine Fundația Nane și copiii cu dizabilități pe care îi îngrijește.

Suma strânsă cu ajutorul cu ajutorul vostru, 7.728 de lei, este o gură de oxigen pentru Fundația Nane, pentru că această sumă acoperă aproximativ 30 de ore de kinetoterapie, 30 de ore de terapie ABA și alte 30 de ore de logopedie. Astfel, copiii cu dizabilități vor beneficia în continuare de terapie și, în plus, vor ști că nu sunt singuri, ci sunt sprijiniți de Credius și mii de români cu suflet nobil.

Verifică mai jos lista câștigătorilor celor 10 premii a câte 600 de lei oferite de Credius

Odată încheiată campania-concurs pentru sprijinirea Fundației Nane, Credius avea să organizeze tragerea la sorți, în urma căreia să desemneze în ce direcție se vor îndrepta cele 10 premii a câte 600 de lei oferite de Credius. Destinația era deja certă: români cu suflet nobil, implicați în lupta pentru sprijinirea semenilor. Lipseau doar numele acestora. Iar tragerea la sorți a rezolvat și această ecuație.

Astfel, câștigătorii celor 10 premii a câte 600 de lei oferite de Credius sunt: PATKA VETA, DANIELA IRICIUC, DOINA MOCANU, IULIU ADRIAN SAUCA, NICOLETA DURLEA, KERESTES OCTAVIAN STEFAN, IOAN BĂESCU, GRAMA VASILE LAURENȚIU, CARMEN RODICA, SILVIA CHELARIU. Atenție, data limită de revendicare a premiilor este, conform regulamentului campaniei, 26 ianuarie 2017.

“Unde-s mulți, puterea crește!” – Felicitări și mulțumiri tuturor participanților

Premiile nerevendicate intră în cea de-a doua extragere, care va fi organizată în data de 2 februarie 2017. Și de această dată, câștigătorii își pot revendica premiile în decurs de o săptămână. Dacă și după această extragere vor exista premii nerevendicate, va avea loc o nouă extragere, care va fi organizată de Credius în data de 9 februarie 2017.

Fundația Nane va intra în posesia banilor donați de Credius în numele participanților la concurs în data de 1 februarie 2017. În final, felicitările noastre nu sunt adresate doar câștigătorilor celor 10 premii a câte 600 de lei, ci tuturor celor 7.728 de români care au fost alături de Fundația Nane și copiii cu dizabilități și care au demonstrat, încă o dată, că “unde-s mulți, puterea crește”. Felicitări!

Credius, împreună facem diferența.