Ai un credit Credius? Vezi aici cele 6 posibilități de rambursare a ratelor

La contractarea unui credit este important să te interesezi care sunt modalitățile prin care poți să rambursezi ratele în fiecare lună. Cu cât ai mai multe opțiuni, cu atât mai comod îți va fi să achiți ratele, indiferent unde te afli. Credius îți pune la dispoziție 6 modalități prin care poți achita lunar ratele împrumutului, astfel încât să ai posibilitatea să o alegi pe cea mai practică și mai comodă, în funcție de context.

Cum poți să returnezi împrumutul

Suma credit:3 000 lei
1 500 lei 40 000 lei
- +
Perioada de plata:24 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum
  1. Achitarea prin depunere de numerar

Prin acest tip de plată banii ajung în cont imediat. Dacă ai la dispoziție numerarul, poți efectua plata la una din băncile noastre partenere. Ai nevoie de actul de identitate și de informațiile referitoare la contractul de credit (numărul contractului de credit, codul de client, numele titularului de contract, pe care le poți găsi în fișa clientului sau pe graficul de rambursare rate). Trebuie să prezinți angajatului băncii unde vei efectua plata, fișa clientului sau graficul de rambursare. Este foarte important să indici corect numele titularului contractului, codul clientului și numărul contractului de credit pentru care faci plata.

  1. Prin plata cu cardul

Pentru a putea plăti cu un card, trebuie să te autentifici în contul de client de pe site-ul nostru și să urmezi pașii stabiliți pentru a plăti comod și rapid ratele la creditul contractat.

  1. Încasarea ratei la Poșta Română

În baza unui protocol de colaborare semnat cu Poșta Română, Credius îți dă posibilitatea de a plăti ratele creditului la unul dintre cele aproape 1000 de oficii poștale informatizate din rețeaua teritorială.

  1. Achitarea prin transfer bancar

Avantajul acestui tip de plată este că îl poți efectua din orice sucursală bancară convenabilă pentru tine, inclusiv prin internet banking. Pentru a achita rata prin transfer bancar, ai nevoie de actul de identitate, detaliile contului bancar Credius, informațiile referitoare la contractul de credit (numărul contractului de credit, codul de client, numele titularului de contract). Dacă ai ales acest tip de plată, trebuie să știi că executarea transferului bancar poate să dureze până la 3 zile. Din acest motiv, plata trebuie efectuată din timp. Este foarte important să indici corect detaliile contului bancar Credius, precum și numele titularului contractului, codul clientului și numărul contractului de credit pentru care faci plata.

  1. La stațiile de plată SelfPay

Ai la dispoziție peste 4.500 de stații de plată SelfPay, poziționate în mai mult de 1.000 de localități din România, pentru a plăti comod rata.

  1. Achitarea la punctele de încasare QIWI

QIWI reprezintă un serviciu universal de plată, care include una din cele mai mari rețele de terminale, precum și o aplicație web și mobilă. Pentru a achita rata prin terminalul QIWI, trebuie să urmezi instrucțiunile următoare:

– Alegi orice terminal QIWI convenabil pentru tine;

–  În secțiunea “Plata serviciilor”, alegi “Servicii financiare”, apoi alegi “Credius”;

–  Urmezi instrucțiunile ulterioare ale terminalului.

Având numeroase variante de credit, pentru toate nevoile clienților, Credius aduce inovația în zona instituțiilor de credit IFN, atât la procedurile de contractare a unui credit, cât și la opțiunile de rambursare a acestuia.