Ai un credit Credius? Vezi aici cele 6 posibilitati de rambursare a ratelor

La contractarea unui credit de nevoi personale sau oricarui alt credit, este important sa te interesezi care sunt modalitatile prin care poti sa rambursezi ratele in fiecare luna. Cu cat ai mai multe optiuni, cu atat mai comod iti va fi sa achiti ratele, indiferent unde te afli. Credius iti pune la dispozitie 6 modalitati prin care poti achita lunar ratele imprumutului, astfel incat sa ai posibilitatea de a o alege pe cea mai practica si mai comoda, in functie de context.

Cum poti sa returnezi imprumutul?

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum
  1. Achitarea prin depunere de numerar

Prin acest tip de plata, banii ajung in cont imediat. Daca ai la dispozitie numerarul, poti efectua plata la una din bancile noastre partenere. Ai nevoie de actul de identitate si de informatiile referitoare la contractul de credit (numarul contractului de credit, codul de client, numele titularului de contract, pe care le poti gasi in fisa clientului sau pe graficul de rambursare rate). Trebuie sa prezinti angajatului bancii unde vei efectua plata, fisa clientului sau graficul de rambursare. Este foarte important sa indici corect numele titularului contractului, codul clientului si numarul contractului de credit pentru care faci plata.

  1. Prin plata cu cardul

Pentru a accesa Credius plata online cu card, trebuie sa te autentifici in contul de client de pe site-ul nostru si sa urmezi pasii stabiliti pentru a plati comod si rapid ratele la creditul contractat.

  1. Incasarea ratei la Posta Romana

In baza unui protocol de colaborare semnat cu Posta Romana, Credius iti da posibilitatea de a plati ratele creditului la unul dintre cele apropiate 1000 de oficii postale informatizate din reteaua teritoriala.

  1. Achitarea prin transfer bancar

Avantajul acestui tip de plata este ca il poti efectua din orice sucursala bancara convenabila pentru tine, inclusiv prin internet banking. Pentru a achita rata prin transfer bancar, ai nevoie de actul de identitate, detaliile contului bancar Credius, informatiile referitoare la contractul de credit (numarul contractului de credit, codul de client, numele titularului de contract). Daca ai ales acest tip de plata, trebuie sa stii ca executarea transferului bancar poate sa dureze pana la 3 zile. Din acest motiv, plata trebuie efectuata din timp. Este foarte important sa indici corect detaliile contului bancar Credius, precum si numele titularului contractului, codul clientului si numarul contractului de credit pentru care faci plata.

  1. La statiile de plata SelfPay

Ai la dispozitie peste 4.500 de statii de plata SelfPay, pozitionate in mai mult de 1.000 de localitati din Romania, pentru a plati comod rata.

  1. Achitarea la punctele de incasare QIWI

QIWI reprezinta un serviciu universal de plata, care include una din cele mai mari retele de terminale, precum si o aplicatie web si mobila. Pentru a achita rata prin terminalul QIWI, trebuie sa urmezi instructiunile urmatoare:

– Alegi orice terminal QIWI convenabil pentru tine;

–  In sectiunea “Plata serviciilor”, alegi “Servicii financiare”, apoi alegi “Credius”;

–  Urmezi instructiunile ulterioare ale terminalului.

Avand numeroase variante de credit, pentru toate nevoile clientilor, Credius aduce inovatia in zona institutiilor de credit IFN, atat la procedurile de contractare a unui credit, cat si la optiunile de rambursare a acestuia.