Credius IFN îți aduce și în 2020 cel mai avantajos credit auto pentru persoane fizice

Achiziționarea unei mașini va contribui la creșterea confortului pentru deplasările pe care le faci, fie că este vorba de drumul zilnic până la birou sau de o călătorie de o săptămână la munte. Tocmai de aceea, dacă nu ai reușit să economisești toți banii pentru a achiziționa un autoturism, te poți gândi la varianta unui credit. O alternativă la clasicul credit auto oferit de bănci sau de achiziția prin leasing auto este un credit IFN. Soluțiile de finanțare oferite de o instituție financiară nebancară (IFN) sunt în prezent o alternativă reală la produsele clasice de creditare, pentru că au condiții de acordare mai flexibile, documentație mai puțin stufoasă și un sistem rapid de aprobare și acordare a banilor solicitați.

Credius vrea ca și în acest an să ofere cel mai bun credit IFN pentru clienții săi, inclusiv pentru cei care au nevoie de un credit auto. De la cererea de aplicare online, la calculatorul de rate sau la sistemul rapid și inovativ de aprobare a creditului și până la variantele de primire a banilor,  fiecare pas este gândit pentru a facilita accesul solicitanților la un credit nebancar.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Cum aplici și ce avantaje ai la un credit auto de la Credius?

Dacă te-ai decis să-ți achiziționezi o mașină cu ajutorul unui credit auto, încearcă produsele Credius! Primul pas este să verifici dacă ești eligibil, verificând cele 3 condiții: vârsta peste 18 ani, să fi cetățean român, cu domiciliul în România și să ai vechime minimă de cel puțin 1 lună la locul de muncă. În continuare, poți folosi calculatorul de rate Credius, care îți estimează valoarea ratei lunare pentru un credit, în funcție de valoarea împrumutului și a perioadei de rambursare.

Cei iesiti la pensie vor beneficia de un credit fara adeverinta de venit pentru pensionari si vor putea sa isi planifice mai relaxati viitorul.

Dacă valoarea estimată poate fi susținută din veniturile lunare, este timpul să treci la completarea cererii de creditare, online. Documentația solicitată este reprezentată doar de o copie a actului de identitate. În funcție de fiecare caz în parte, pot fi solicitate și alte documente pentru verificarea veniturilor. La Credius se acceptă venituri multiple. Răspunsul la cererile de creditare se primește în 60 de minute, rapiditatea fiind unul dintre avantajele produselor Credius. Un alt avantaj foarte important este că oferă cel mai ieftin credit IFN din categoria creditelor rapide, în România.

Mașina dorită este deja mult mai aproape! Dacă solicitarea este aprobată, vei primi contractual și oferta concretă de creditare. După ce semnezi contractul, ai intrat în linie dreaptă pentru a primi banii. Poți opta pentru a primi împrumutul în cont sau îi poți ridica de la ghișeul unei bănci agreate.

Creditul auto, la fel ca celelalte produse de finanțare de la Credius, este gândit să ajute cât mai multe persoane să-ți împlinească visurile sau să-și rezolve problemele financiare presante.