Credius îți împrumută nu doar bani, ci și timp liber. Află aici de ce!

Atunci când te decizi să faci un împrumut, trebuie să iei în calcul mulți factori pentru a fi sigur că faci cea mai bună alegere. Valoarea ratei lunare și perioada în care trebuie să returnezi creditul sunt, poate, cele mai importante criterii, dar există și alte aspecte care pot face diferența între mai multe produse de creditare.

Pentru cineva care are nevoie imediată de un împrumut, pentru a plăti o obligație fiscală către stat sau o urgență medicală, rapiditatea cu care se procesează o solicitare de credit și se acordă banii este un criteriu foarte important. O instituție care acordă un împrumut rapid și cu proceduri simplificate va fi apreciată de solicitanții presați de timp. Un credit care se acordă într-o procedură care implică puține acte și proceduri simple, care se pot parcurge online, inclusiv de pe dispozitive mobile, va fi mult mai atractiv, pentru că aduce economie de timp pentru solicitanți.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credius este preocupat permanent de îmbunătățirea produselor de creditare și adaptarea lor la nevoile clienților și tendințele pieței. Soluțiile implementate în prezent sunt inovative și asigură acces rapid și simplu la toată gama de credite. Iar asta îți va asigura nu doar împrumuturi la cele mai avantajoase costuri, ci și timp economisit, datorită procedurilor simplificate.

De ce câștigi timp cu un împrumut  de la Credius?

Cererile de împrumut Credius se procesează rapid. De la momentul depunerii cererii de credit până când primești un răspuns, trec doar 60 de minute lucrătoare, dacă nu apar impedimente care nu țin de Credius.

Credius este disponibil și în week end, pentru ca nevoile tale să primescă un răspuns cât mai prompt și să nu pierzi timp prețios. De asemenea, produsele Credius se pot accesa online și offline, în rețeaua de birouri din toată țara.

Procedurile simple, începând cu cererea de credit, la care trebuie atașată doar o copie după actul de identitate, contribuie la economia de timp pe care o realizezi când accesezi un împrumut. Toate aceste optimizări înseamnă mai mult timp liber pentru tine și griji mai puține din punct de vedere financiar.