Pot imprumuta bani daca sunt pe lista de rau-platnici?

Cum sa te simti din nou ca “acasa” in locuinta ta cea veche? Simplu, prin renovarea acesteia. Planul de a schimba ceva in locuinta ta suna foarte promitator, pentru ca transformarile ce se vor realiza vor schimba complet mediul, atat estetic, cat si functional.

Insa, ce faci cand pretul renovarii unui apartament poate da batai de cap si multe calcule puse pe hartie depasesc bugetul tau? Oferim credite de nevoi personale si celor cu un credit cu istoric negativ, pentru a-si pune pe picioare bugetul afectat de cheltuielile neprevazute.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Fie ca planifici sa reamenajezi camera de zi sau doresti sa modernizezi casa ori apartamentul, optiunile cele mai avantajoase de finantare pentru modernizarea imobilelor raman creditele pentru bunuri.

Vrei sa renovezi cu stil? Un singur credit pentru toata casa!

Pentru ca daca aplici la Credius ai planurile de renovare a apartamentului gata rezolvate! E simplu, rapid, online si poti accesa un credit doar cu buletinul.  Asa ca, daca ai visat la un credit fara prea multe documente, direct din fata calculatorului, ai ajuns in locul potrivit. La Credius ai planuri de finantare multiple, oferte personalizate, rate mici si fixe, transparenta totala si posibilitatea de a aplica pentru un credit online 24 de ore din 24.

Mai mult, daca rambursezi anticipat un imprumut online luat prin Credius, te recompensam cu bonificatii financiare, in loc sa percepem comisioane! Atunci cand te-ai hotarat sa iti renovezi apartamentul, Credius s-a dovedit partenerul tau de nadejde si ti-a oferit in timp record un credit rapid si ieftin, atat pentru reamenajarea bucatariei, cat si pentru renovarea baii.

Acum e momentul sa mergi mai departe si sa faci pasul urmator. Ia-ti adio de la sufrageria clasica si cu un imprumut de la Credius, la fel de rapid si ieftin ca in cazurile anterioare, continua lucrarile de renovare a locuintei, amenajand un nou living. Poti apela cu incredere la un credit instant online ca sa iti finantezi proiectul sau ca sa iti acoperi cheltuielile personale, chiar daca ai un credit cu istoric negativ.

Creditul pentru renovarea locuintei

Te-ai hotarat sa zugravesti? Cheama un meserias, nu lasa pe oricine sa se ocupe de asta. Inlocuieste geamurile vechi cu unele termopan, sa te bucuri la iarna de costuri mai mici. Schimba parchetul, caci e posibil ca familia ta sa se fi saturat de scartaitul acestuia, inlocuieste tamplaria de pe vremea bunicii cu una din zilele noastre si schimba instalatia electrica, sa nu mai stai cu teama ca, in orice moment, se poate intampla cine stie ce.

Intra si tu in randul lumii si renunta la lustra cu ventilator. Daca tot ai acum tavan fals in living, monteaza cateva spoturi si cumpara un aparat de aer conditionat. Schimba televizorul, iti ajunge cat te-ai enervat vara asta, cand te-ai chinuit sa vezi meciurile de la Euro.

Daca tu crezi ca noul televizor se va potrivi pe masa ciobita pe care troneaza mileul de la bunica, te inseli. O comoda TV nu e deloc scumpa. Daca nu vrei sa arunci vechea masa, du-o pe balcon. Indiferent daca ai sau nu un credit cu istoric negativ, Credius iti este alaturi!

Care sunt variantele de credit pentru renovarea locuintei?

Renovarea unui apartament implica timp si resurse financiare, ceea ce inseamna ca trebuie sa fie tratata cu responsabilitate. Esti pregatit? Sfatul nostru este ca inainte de a incepe renovarile propriu-zise, sa te interesezi ce costuri presupun modificarile si imbunatatirile la care tu te-ai gandit. Daca crezi ca iti ajung banii pentru planul tau, atunci treci la treaba!

Insa daca raspunsul tau la aceasta intrebare este negativ, atunci una dintre solutii este sa cauti variante de credit pentru renovarea locuintei! Fie ca te gandesti la extinderea, renovarea sau amenajarea locuintei, ai la dispozitie creditele ipotecare destinate acestor cheltuieli, creditele de nevoi personale, sau creditele pentru bunuri.

Indiferent de tipul de credit, poti aplica la fel de repede pentru oricare, iar avantajul cel mai mare este ca banca nu trebuie instiintata asupra destinatiei banilor. Conditiile de acordare ale creditului, precum perioada si suma maxima, documentele solicitate, nivelul acceptat al veniturilor sau durata in care se aproba creditul le gasesti rapid pe site-ul nostru. Nu vei fi afectat daca ai avut un credit cu istoric negativ!

Credite mari pentru o renovare completa

Acum ca a trecut iarna si frigul nu iti mai sta in cale, poti sa iti renovezi casa asa cum ti-ai dorit. Pentru a face locuinta ta sa arate ca noua, ar fi frumos sa zugravesti, sa schimbi gresia si sa iti cumperi mobila mai moderna. Stim ca ai planuri marete pentru primavara aceasta.

De aceea iti oferim posibilitatea unui credit mare pe termen lung, cu care poti imprumuta pana la 50.000 lei cu rate lunare mici. Pentru ca nu vrem sa-ti dam batai de cap, iti oferim raspunsul in mai putin de 60 de minute.

Creditul mare pe termen lung este solutia ideala atunci cand ai planuri importante pentru a imbunatatii calitatea vietii tale si a celor din jur.

Credite mici pentru amenajari creative

Este posibil sa nu fii inca pregatit pentru o renovare completa, insa apartametului tau nu i-ar strica un plus de energie.

Poate ca vrei sa inlocuiesti canapeaua veche din sufragerie cu una mai colorata, sa adaugi dormitorului tau o mini-biblioteca, o oglinda noua, cateva vaze sofisticate sau alte elemente decorative.  Creditul mic pe termen scurt este solutia perfecta. E de ajuns sa ai o idee creativa de reamenajare. Ai un credit cu istoric negativ? Nu-ti face griji!

Credius se ocupa de partea financiara – printr-un credit fulger aprobat online. Simplu si rapid, fara adeverinta de venit, fara cont bancar. Iar daca nu ai timp de umblat pe la cozi, poti sa alegi creditul online pentru a economisi cateva ore bune.

Creditul pe termen lung de la Credius

Apoi, fa-ti o biblioteca la comanda, cumpara o masuta pentru cafea si o canapea sau un coltar. Ia si 3-4 tabureti, sa nu mai cari scaune din bucatarie sau din dormitor atunci cand ai oaspeti, sau macar un fotoliu. Un dulap incapator pentru depozitare si, daca vrei in mod deosebit, un birou mic si cochet, langa geam.

Doar daca se potriveste in decor. Iti poti tine laptop-ul pe masuta de cafea. Doar sa ai grija sa nu versi cafeaua pe el. Noi ti-am dat doar cateva exemple, dar tu esti cel care stie cel mai bine cum vrea sa renoveze livingul. Dupa ce te-ai decis, stabileste bugetul de care ai nevoie, apoi contacteaza-ne si spune-ne de cati bani ai nevoie pentru a continua lucrarile de renovare a locuintei.

In cel mult 60 de minute, te poti duce la cumparaturi. Ia un credit pe termen lung, la fel de ieftin ca orice alta finantare Credius si bucura-te de avantajele pe care ti le ofera acesta. Ai auzit de credite urgente pentru rau platnici? Avem oferte pentru toate tipurile de nevoi financiare, chiar si pentru cei ce au avut credit cu istoric negativ.

Credius, credit cu documente minime

Printre altele, rate mici si fixe, transparenta totala, oferte personalizate si planuri de finantare multiple. Cu documente minime, poti obtine finantare maxima. Daca vrei un credit cuprins intre 600-25.000 de lei, ai nevoie doar de buletin. Perioada de finantare este cuprinsa intre 6-60 de luni si daca rambursezi anticipat, profitand de pachetul ANTICREDIT, la Credius nu platesti comision, ci esti platit, pentru ca pachetul ANTICREDIT usureaza creditul si ofera bonusuri la rambursarea anticipata.

Obtine un credit urgent aplicand direct online, pe site-ul credius.ro si intr-o ora poti avea banii direct in cont. Intra pe site, completeaza formularul online sau, daca nu ai timp, lasa-ne un mesaj. La orice ora si in orice zi, pentru ca aici, la Credius, suntem disponibili pentru tine 24/24, inclusiv in weekend. In cel mai scurt timp, te vom suna inapoi si te vom ajuta sa alegi creditul potrivit nevoilor tale.

Apoi, daca nu ai timp sa vii la una din cele peste 50 de filiale Credius din toata tara, iti vom trimite banii si contractul acasa. Rapid, simplu si eficient. Luna martie este in floare si pentru ca a venit momentul curateniei de primavara, trebuie sa scapi de toate lucrurile vechi si sa te pregatesti de un nou inceput. Daca bugetul sta in calea planurilor tale, nu trebuie sa renunti. Credius iti este alaturi si iti ofera un imprumut rapid pe termen scurt sau un imprumut pe termen lung, in functie de nevoile tale, chiar si daca ai avut un credit cu istoric negativ!