Bursa criptomonede – Este o idee buna sa iei credit ca sa investesti in crypto?

Criptomonedele pot fi o investitie buna, daca esti dispus sa accepti ca este un joc de noroc cu risc ridicat de succes sau de esec. De aceea, inainte de a cumpara si de a vinde monede virtuala, este esential sa cunosti riscurile, astfel incat sa poti judeca daca investitia de acest fel reprezinta o idee buna sau nu. 

Citeste in continuare articolul si afla daca este bine sa faci credit online rapid pe card de la Credius pentru bursa criptomonede sau daca este mai bine sa te orientezi catre o alta sursa de venit pasiv. 

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Este bursa criptomonede o optiune buna de a castiga venituri pasive? 

Investitorii timpurii in criptomonede au castigat sume mari de bani. Altfel spus, daca investeai in 2016 in Bitcoin, cativa ani mai tarziu te bucurai de o suma cu mult inzecita.    

Prin urmare, daca te gandesti sa achizitionezi monede digitale, poti avea sanse reale de castig, insa este foarte important sa analizezi cu atentie piata si sa privesti indeaproape tot ceea ce se intampla cu bursa criptomonede. 

Doar in felul acesta, iti poti da seama daca faci o alegere buna si daca monedele in care doresti sa investesti, au sanse de dezvoltare in viitor.  

Criptomonedele in care este bine sa investesti 

Din cauza faptului ca bursa criptomonede este relativ noua pe piata, nu exista o solutie standard dupa care pot fi evaluate criptomonedele, insa exista cateva metode de analiza destul de bune. Prin intermediul acestora se investigheaza pana si echipa care se afla in spatele unui proiect crypto si comunitatea de dezvoltatori.  

Cea mai veche si mai tranzactionata criptomoneda este Bitcoin. Bitcoin a fost prima moneda de succes, care detine o echipa vasta de dezvoltatori ce lucreaza constant pentru imbunatirea monedei virtuale. 

Astfel, Bitcoin a atins un pret record de 63.576 USD pe 14 aprilie 2021, inainte de a scadea brusc si drastic. Aceasta a ajuns la 29.971 USD, dupa doar cateva luni de la momentul culminant. 

Pe langa Bitcoin, Ethereum reprezinta o alta idee buna de criptomoneda, in care poti sa investesti. Aceasta detine cea mai mare comunitate de dezvoltatori din sfera crypto. 

Ethereum a inventat contractele inteligente care permit tranzactii complexe. Chiar daca s-a confruntat cu probleme semnificative de scalabilitate, Ethereum este cel mai utilizat blockchain. 

Acest tip de crypto este ales pentru mai multe tipuri inovatii, inclusiv pentru mecanismul de strangere de fonduri crypto, NFT-uri si finantare descentralizata.  

Avantajele investitiei in bursa criptomonede 

-Potential pentru castiguri uriase: Cumpararea de criptomonede creeaza potential de castiguri mari. Mai multe criptomonede au crescut preturile treptat si semnificativ, de cand au fost introduse pe piata. Aceste castiguri reprezinta principalul motiv pentru care oamenii sunt atrasi de criptomonede. 

-Aparitie constanta a unor noi monede: La inceput existau doar cateva monede in care puteau fi facute investii, insa numarul acestora s-a marit considerabil in timp. Sunt introduse  regulat numeroase tipuri de monede, motiv pentru care astazi exista o piata larga de unde poate fi aleasa moneda de interes. 

-Interes larg pentru monedele digitale: Exista un interes tot mai mare pentru criptomonede din partea investitorilor si a companiilor. De exemplu, Tesla detine monede Bitcoin.  

Credit online pentru bursa criptomonede? O decizie inteleapta sau nu? 

Daca folosesti calculator credite si faci un imprumut la Credius pentru bursa criptomonede, te angajezi sa platesti dobanda pentru o datorie indelungata, in timp ce randamentul investitiei digitale este pur speculativ.  

In acest fel, esti nevoit sa platesti lunar rata la Credius,  indiferent daca investitia virutala are performante slabe sau daca aduce bani. Prin urmare, exista sanse mari ca rata sa devina o povara in cazul in care moneda digitala nu are succes.  

Astfel, nu este recomandat imprumutul, pentru a cumpara criptomonede.   

In momentul in care doresti sa fac un imprumut pentru o investitie, trebuie sa stii de la inceput daca respectiva are sanse mari de profit. Acest lucru nu se aplica si in cazul criptomonedelor, care sunt extrem de volatile.  

Cele mai importante riscuri la care te expui pe bursa criptomonede 

-Volatilitate crescuta 

Volatilitatea extrema reprezinta un factor definitoriu al criptomonedelor. Desi s-ar putea sa obtii profituri mari, ai putea pierde totul intr-o fractiune de secunda. Acest lucru este posibil din cauza fluctuatiilor  zilnice uriase ale preturilor monedelor digitale. 

Prin urmare, daca faci un credit online si ai termen limita de a obtine profit din bursa criptomonede, astfel incat sa poti rambursa tot imprumutul, exista sanse foarte mari sa fii nevoit sa vinzi monedele virtuale la un moment extrem de nepotrivit.   

-Escrocherii 

In noiembrie 2021 s-au inregistrat escrocherii cu criptomonede in valoare de aproximativ 1 milion de lire sterline. Cu toate acestea, trebuie retinut ca amploarea reala a fraudei este una mult mai mare. 

Unul dintre cele mai comune tipuri de escrocherii se intampla atunci atunci cand un hacker intra in contul personal si il blocheaza. 

Astfel, bursa criptomonede este vulnerabila si reprezinta tinta unor activitati infractionale.  

-Promisiuni false 

Firmele care promoveaza criptomonede pot exagera cu privire la castigurile potentiale din acest tip de investitie, lucru care poate conduce la pierderi foarte mari de bani. Astfel, trebuie sa ai foarte mare grija cu privire la moneda in care doresti sa investesti.  

Cel mai bine este sa o urmaresti timp indelungat, inainte de a investi, pentru a te convinge pe cont propriu daca aceasta este profitabila sau nu. 

Bursa criptomonede – Concluzii 

In cele din urma, daca te interesează sa investesti in cateva monede digitale, precum este Bitcoin sau cele nou aparute, cel mai bine este sa stai departe de creditele bancare sau de cele nebancare.  

Este indicat sa strangi cativa bani pe parcursul unei perioade de timp, pentru a te feri de imprumut, date scadente si rate. Aceasta reprezinta cea mai buna, practica si eficienta metoda de a face o astfel de investitie digitala. 

In cazul in care investesti cu proprii bani, nu-ti pare rau daca moneda aleasa nu are succes, asa cum s-ar putea intampla in cazul unui credit IFN, de exemplu. 

Astfel, daca te pasioneaza bursa criptomonede, ai rabdare, analizeaza foarte bine piata, cere mai multe pareri, strange o suma frumoasa de bani, dupa care investeste. Doar in felul acesta, poti spune ca investesti in mod inteligent, asa cum este este necesar atunci cand vine vorba despre criptomonede.  

In plus, nu uita ca imprumuturile de la Credius sunt mult mai potrivite pentru rezolvarea problemelor urgente, nu pentru tranzactionarea monedelor crypto, care nu ofera o garantie.