Cadouri pentru luna martie accesibile cu credite mici

Luna Martie, atât de așteptata de mulți dintre noi, a venit. Fiind o lună dedicată femeii, este momentul când îi oferim toata dragostea si recunoștiința pentru toate lucrurile pe care le face pentru familie.

Pe lângă zile însorite, ieșiri la terase și plimbări prin parcuri, începutul primăverii mai aduce ceva: sărbătorile din luna martie. Asta înseamnă că trebuie să cumperi cadouri și pentru Mărțișor, și pentru Ziua Femeii. Ai o groază de idei însă și destule cheltuieli, simți cum sfârșitul lunii îți golește buzunarele, iar ziua de salariu vine mult prea târziu. În momentele dificile fiecare dintre noi apelează la prieteni sau familie pentru bani, însă soluția ideală stă intr-un împrumut de nevoi personale rambursabil în rate fixe și perioade flexibile.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Te-ai gândit să faci un împrumut rapid? Nu e nevoie să deranjezi rudele sau prietenii, Credius are destule opțiuni pentru a te ajuta:

Credite mici pe termen scurt

Chiar și atunci când este vorba de sume mici, problema financiară poate să fie importantă și decisivă pentru felul în care va decurge situația neprevăzută în care te afli. Creditul mic pe termen scurt este cel mai bun răspuns la problema ta. Ieși din încurcătură imediat, fără bătaie de cap și fără să deranjezi pe nimeni. Imprumuți rapid banii de care ai nevoie, cumperi buchetul de lalele sau lănțișorul pe care l-ai văzut în magazin și impresionezi persoana dragă cu cadoul tău.

Credit online

Ești pe ultima sută de metri și abia mai ai când să cauți cadoul perfect. Credius oferă și opțiunea unui credit online rapid care te scutește de plimbarea pe drumuri și prin oficii, rezolvându-ți problema printr-un simplu click. Astfel, poți să folosești timpul economisit pentru a acorda mai multă atenție alegerii cadoului potrivit.

Știm că ai la fel de mare nevoie de timp cum ai și de bani. Prin credit online, finalizarea împrumutului nu durează mai mult de 60 de minute.

Documentele necesare aprobării creditului online sunt minime, adesea fiind nevoie doar de buletin. Mulțumită tehnologiei moderne, este ușor și să facem cumpărăturile de cadouri pentru femeile din viața noastră – comandând online, din confortul casei.

Prin credit mic pe termen scurt și credit online, primăvara ta este salvată. Cadourile devin accesibile, iar persoanele apropiate vor înțelege că te gândești la ele cu drag.