Calculatorul de credit online, tool-ul cel mai folosit de romani in 2022

Aplicarea pentru un credit nu este doar primul pas in procesul de rezolvare a unei probleme financiare, ci si asumarea unor obligatii de plata lunara a ratelor. Pandemia de COVID-19 a provocat turbulente la nivelul economiei multor tari. Romanii afectati au apelat in multe cazuri la imprumuturi pentru a trece peste momentele dificile, iar cei care au vrut sa aplice responsabil pentru un credit au folosit instrumente de tip calculator rata credit. Acestea i-au ajutat sa gaseasca echilibrul intre nevoia de bani si veniturile de care dispun.

Pentru toate tipurile de produse de finantare din portofoliu, Credius IFN pune la dispozitie un calculator credit care sa ajute solicitantii. Daca te gandesti sa iei un credit de la Credius, cele cateva minute de calculare a ratei estimate te pot scuti de multe probleme pe viitor.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Cu ce te ajuta un calculator de credit

Cele mai importante intrebari la care trebuie sa-ti raspunzi inainte de aplica pentru un credit sunt: De ce suma am nevoie? si Pe ce perioada fac imprumutul? Fiecare institutie de creditare, bancara sau nebancara, stabileste pentru orice produs de finantare limite minime si maxime de suma acordata si de perioada pe care se poate intinde imprumutul.

La Credius IFN, pentru un imprumut de nevoi personale, limita minima de creditare este de 2200 de lei, iar cea maxima de 50200 de lei, in timp ce perioada de creditare este de maxim 5 ani. Fiecare alegere in intervalul de creditare si in cel de perioada va determina un anumit nivel al ratei lunare pe care trebuie sa o platesti. O suma mai mica, pe o perioada mai mare de timp va determina o valoarea a ratei lunare mai scazuta decat daca alegi sa imprumuti o suma apropiata de limita maxima, pe care vrei sa o rambursezi in cat mai putine luni.

Utilizand un calculator credit nevoi personale de la Credius, vei putea sa afli imediat ce nivel estimate al ratei poti avea, doar introducand diverse variante de suma si de perioada de rambursare. Astfel, nu va trebui sa calculezi singur aceste valori, utilizand DAE (Dobanda Anuala Efectiva), comisioane de adminsitrare si alte variabile care compun formula de calcul a ratei unui credit. Acest mod de calcul rata credit de la Credius iti da imediat reperele de care ai nevoie pentru a vedea daca nivelul ratei lunare poate fi sustinut din veniturile de care dispui.

Este important sa iti ajustezi rata astfel incat valoarea acesteia sa nu reprezinte un nivel impovarator pentru bugetul de care dispui si sa-ti ramana lunar resurse si pentru celelalte tipuri de cheltuieli recurente: chirie, intretinere, cheltuieli cu utilitatile, mancare, imbracaminte etc.

Dupa ce ai reusit, cu ajutorul acestui calculator de credite, sa afli care ar fi nivelul optim al ratei lunare, poti sa aplici pentru un imprumut la Credius, stiind ca vei putea sa primesti rapid banii de care ai nevoie si ca poti sa platesti fara emotii ratele asumate prin contractul de creditare.

Alege si tu sa utilizezi un calculator credite de fiecare data cand aplici la Credius IFN pentru un imprumut si gestioneaza-ti inteligent resursele financiare!