Ce credit poti lua in functie de salariu?

Furnizorii de credite sunt companii ce ofera consumatorilor o gama larga de solutii financiare. Institutiile Financiare Nebancare (IFN) sunt o alternativa legala a bancilor prin faptul ca ofera produse si servicii financiare, cu scopul ca banii sa fie returnati in rate lunare la care este adaugata dobanda impusa de fiecare IFN. Imprumutul de la o Institutie Financiara Nebancara are cateva particularitati, despre care trebuie sa te informezi bine inainte!

Obtinerea unui credit este o modalitate destul de populara in randul celor care doresc sa-si achizitioneze diverse bunuri de valoare mai mare, precum case si masini sau chiar si de valoare mai mica, precum diverse gadget-uri, accesorii etc.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Iata ce credit poti lua in functie de salariu

Astfel, daca este prima data cand vrei sa soliciti o astfel de metoda de creditare si vrei sa afli ce credit poti lua in functie de salariu, descopera in cele ce urmeaza mai multe informatii despre tipurile de creditare pe care Credius ti le pune la dispozitie.

Utilizeaza calculatorul de credit pentru a te asigura ca rata lunara este una potrivita pentru veniturile tale! Tine cont de cheltuielile recurente, pentru a fi sigur ca poti achita rata creditului tau. Inainte de a alege un credit in functie de salariu, iata mai jos care sunt variantele de creditare Credius:

Credite rapide

Pentru un astfel de credit rapid, perioada de finantare este de minimum 12 luni si maximum 60 de luni. Cu ajutorul calculatorului de credit, poti simula rata lunara in functie de valoarea creditului si de perioada de creditare. Un credit rapid poate fi solutia pentru a-ti asigura un echilibru financiar. In cazul in care apar situatii neprevazute in care ai nevoie de o anumita suma de bani, un credit rapid de la Credius iti poate veni in ajutor. Rata de aprobare este mare, tot procesul se va intampla doar online, iar tu ai posibilitatea de a rambursa ratele anticipat.

Credite de nevoi personale

Acest tip de credit are aceeasi perioada de finantare (minimum 12 luni si maximum 60 de luni). Nevoile tale sunt o prioritate pentru Credius! Daca vei accesa un credit de nevoi personale, ai nevoie doar de buletin. Tot procesul este simplu si rapid si nu exista limita de varsta.

Credite pentru pensionari

Vrei sa le faci un cadou nepotilor? Sau poate vrei sa ai parte de vacanta la care astepti de atat de mult timp? Cu ajutorul creditului pentru pensionari, poti obtine suma de bani de care ai nevoie intr-un timp foarte scurt. Astfel, in acest caz, nu se mai pune problema „ce credit poti lua in functie de salariu”. Cu ajutorul cuponului de pensie pe care-l vei trimite odata cu cererea de creditare, vei primi aprobarea imediat!

Credite online

Acest tip de credit este unul accesibil si rapid. Ai nevoie doar de un dispozitiv conectat la internet, fie ca este vorba despre un smartphone, un laptop sau un PC si de 5 minute libere in care sa completezi cererea de creditare. Pentru a exclude deplasarile la punctele de informatii Credius si toate documentele fizice, tot ce trebuie sa faci este sa parcurgi pasii necesari online. Un credit rapid online fara acte poate fi solutia pentru orice urgenta financiara!

Astfel, acum ca ai aflat care sunt tipurile de credite pe care le poti accesa de la Credius, utilizeaza calculatorul de credit si descopera valoarea ratei tale lunare! Oricand ai nevoie de un credit pana la salariu sau de orice alta forma rapida de creditare, completeaza cererea de pe site si acceseaza rapid suma de bani de care ai nevoie!