Cum poate un credit de nevoi personale sa te scape de stresul cumparaturilor de dupa Craciun?

Craciunul este, poate, cea mai importanta sarbatoare din an care reuneste familia. Cadourile de sub brad si masa la care se aduna cei dragi sunt momente pregatite din timp, care necesita atentie, dedicare, munca, dar si cheltuieli pe masura. Ce faci atunci cand te trezesti ca dupa Craciun ti-au ramas prea putini bani in buzunar? Cum reusesti sa faci fata cheltuielilor pana la salariu? Cu ce bani treci in noul an?

Sunt intrebari legitime, stresante uneori, dar care au si solutii convenabile. Daca nu vrei sa mai apelezi la rude pentru un imprumut, o analiza a ofertelor disponibile la credite de nevoi personale pe termen scurt poate fi alternativa pe care sa o iei in calcul.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

De ce un credit de nevoi personale?

Daca analizezi produsele de creditare existente pe piata din punct de vedere al actelor necesare, perioada de acordare, limite de utilizare sau dobanzi, credite nevoi personale este categoria cea mai avantajoasa pentru a rezolva eventuale probleme financiare de dupa Craciun.

Acest tip de credit iti ofera libertatea de a utiliza banii pentru orice nevoie, fara sa fie limita destinatia banilor si fara sa fie nevoie de documente justificative.

Care este cel mai bun credit de nevoi personale?

Cel mai bun raspuns la aceasta dilema este ca cel mai bun credit este cel care iti rezolva pe loc problemele financiare. Poate fi din oferta de credite de nevoi personale pe termen lung, la care ratele sunt mai mici, dar se intind pe o perioada mare de timp. Avand in vedere ca este un credit care trebuie sa rezolve o problema punctuala, un termen de returnare prea mare poate fi in defavoarea ta. Ai nevoie de mai mult timp atunci cand faci un credit pentru cumpararea sau construirea unei locuinte si imprumuti o suma considerabila de bani. Pentru o suma mai mica, este indicat sa cauti credite de nevoi personale pe termen scurt. Se obtin mai rapid, fara sa fie nevoie de multe documente si le poti returna in cateva luni, fara sa platesti dobanzi foarte mari.

Nivelul de dobanzi la credite de nevoi personale variaza de la o institutie de finantare la alta si este bine sa te documentezi bine inainte de a aplica. Cel mai rapid este sa cauti ”dobanzi credite nevoi personale” si sa studiezi ofertele care ti se par atractive. Intr-o astfel de situatie, cand este nevoie sa rezolvi problema banilor dupa Craciun, rapiditatea cu care este analizata si aprobata o solicitare de credit de nevoi personale este la fel de importanta ca nivelul dobanzii. IFN-uri precum Credius propun solutii de finantare digitalizate, care presupun accesul online de pe mobil sau calculator, proceduri simplificate de verificare a identitatii, documentatie minima necesara la momentul aplicarii, analiza si aprobare in cateva minute si banii in cont in mai putin de 24 de ore.

Daca esti interesat de un astfel de imprumut de la Credius, poti analiza caracteristicile procesului de finantare pentru nevoi personale si poti aplica online imediat ce te decizi. Inainte de acest pas, este indicat sa folosesti calculatorul de rate pus la dispozitie gratuit si care iti poate estima nivelul ratelor lunare, in functie de suma solicitata si perioada de creditare. Site-ul Credius iti ofera transparent toate detaliile legate de nivelul de dobanzi credite nevoi personale, conditii minime de aplicare si perioade de rambursare disponibile.