Cum poate un credit de nevoi personale să te scape de stresul cumpărăturilor de după Crăciun

Crăciunul este, poate, cea mai importantă sărbătoare din an care reunește familia. Cadourile de sub brad și masa la care se adună cei dragi sunt momente pregătite din timp, care necesită atenție, dedicare, muncă, dar și cheltuieli pe măsură. Ce faci atunci când te trezești că după Crăciun ți-au rămas prea puțini bani în buzunar? Cum reușești să faci față cheltuielilor până la salariu? Cu ce bani treci în noul an?

Sunt întrebări legitime, stresante uneori, dar care au și soluții convenabile. Dacă nu vrei să mai apelezi la rude pentru un împrumut, o analiză a ofertelor disponibile la credite de nevoi personale pe termen scurt poate fi alternativa pe care să o iei în calcul.

Suma credit:3 000 lei
1 500 lei 40 000 lei
- +
Perioada de plata:24 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

De ce un credit de nevoi personale

Dacă analizezi produsele de creditare existente pe piață din punct de vedere al actelor necesare, perioadă de acordare, limite de utilizare sau dobânzi, credite nevoi personale este categoria cea mai avantajoasă pentru a rezolva eventuale probleme financiare de după Crăciun. Acest tip de credit îți oferă libertatea de a utiliza banii pentru orice nevoie, fără să fie limită destinația banilor și fără să fie nevoie de documente justificative.

Care este cel mai bun credit de nevoi personale

Cel mai bun răspuns la această dilemă este că cel mai bun credit este cel care iți rezolvă pe loc problemele financiare. Poate fi din oferta de credite de nevoi personale pe termen lung, la care ratele sunt mai mic, dar se întinde pentru o perioadă mare de timp. Având în vedere că este un credit care trebuie să rezolve o problemă punctuală, un termen de returnare prea mare poate fi în defavoarea ta. Ai nevoie de mai mult timp atunci când faci un credit pentru cumpărarea sau construcția unei locuințe și împrumuți o sumă considerabilă de bani.

Pentru o suma mai mică este indicat să cauți credite de nevoi personale pe termen scurt. Se obțin mai rapid, fără să fie nevoie de multe documente și le poți returna în câteva luni, fără să plătești dobânzi foarte mari.

Nivelul de dobânzi la credite de nevoi personale variază de la o instituție de finanțare la alta și este bine să te documentezi bine înainte de a aplica. Cel mai rapid este să cauți ”dobânzi credite nevoi personale” și să studiezi ofertele care ți se par atractive.

Într-o astfel de situație, când este nevoie să rezolvi problema banilor după Crăciun, rapiditatea cu care este anlizată și aprobată o solicitare de credit de nevoi personale este la fel de importantă ca nivelul dobânzii. IFN-uri precum Credius propun soluții de finanțare digitalizate, care presupun accesul online de pe mobil sau calculator, proceduri simplificate de verificare a identității, documentație minimă necesară la momentul aplicării, analiză și aprobare în câteva minute și banii în cont în mai puțin de 24 de ore.

Dacă ești interesat de un astfel de tip de împrumut de la Credius, poți analiza caracteristicile produsului de finanțare pentru nevoi personale și poți aplica online imediat ce te decizi. Înainte de acest pas, este indicat să folosești calculatorul de rate pus la dispoziție gratuit și care îți poate estima nivelul ratelor lunare, în funcție de suma solicitată și perioada de creditare. Site-ul Credius îți oferă transparent toate detaliile legate de nivelul de dobânzi credite nevoi personale, condiții minime de aplicare și perioade de rambursare disponibile.