De ce un credit IFN este solutia potrivita pentru cumparaturile de dupa sarbatori

Ianuarie vine de obicei cu planuri ambitioase, noi perspective personale sau profesionale, dar si cu mai putini bani in buzunar, dupa toate cheltuielile facute cu cadourile de Craciun sau vacanta de Anul Nou. Daca ajungi intr-o astfel de situatie, optiunile pe care le ai la dispozitie nu sunt foarte multe. Vei avea nevoie de bani pentru cumparaturile si cheltuielile curente de inceput de an. Salariul este virat la final de luna, iar rudele si prietenii se pot afla in aceeasi situatie din punct de vedere financiar, fara multe variate de a te ajuta.  Un credit poate fi singura optiune la care sa apelezi pe termen scurt si un IFN are exact produsele financiare de care ai nevoie.

Ce inseamna IFN

Un IFN este o Institutie Financiara Nebancara. Acest statut ii permite sa ofere imprumuturi catre persoane fizice sau juridice, fara sa fie nevoie sa se supuna acelorasi reguli de creditare aplicate unei institutii bancare. IFN-urile au dezvoltat produse de creditare adresate unui segment mai extins de solicitanti decat cel care se califica pentru un credit bancar, oferind conditii mai flexibile. Procedurile de solicitare, analiza si aprobare sunt si ele optimizate pentru un credit online, IFN-uri precum Credius implementand solutii digitalizate de procesare a solicitarilor de imprumuturi.
Pentru a aplica pentru un credit IFN urgent, ai de parcurs cativa pasi simpli. Folosesti cererea online de solicitare a unui credit, pe care o completezi in cateva minute, de pe telefon sau calculator. Atasezi o copie dupa actul de identitate, daca esti salariat sau pensionar, dar ai alte venituri inregistrate la ANAF. La Credius, varsta nu este o bariera pentru cei care aplica pentru credite nevoi personale, IFN-ul avand produse de creditare dedicate persoanelor peste 65 de ani.

Suma credit:3 000 lei
2 200 lei 50 200 lei
- +
Perioada de plata:30 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credit IFN disponibil 24/24

Procedura de analiza si aprobare pentru un credit online IFN de la Credius dureaza de obicei 5 minute, asa ca te poti astepta sa primesti raspuns la solicitare foarte repede. In cazul in care acest raspuns este pozitiv, iti ramane sa semnezi contractul de creditare. O poti face tot online, cu semnatura electronica sau la unul dintre birourile Credius. Banii solicitati printr-un astfel de credit online IFN vor intra apoi in posesia ta, fie direct pe card, fie la ghiseul unei banci agreate. Alege acest tip de credit de la un IFN, credit care este accesibil 24/24, in orice zi, exact atunci cand ai nevoie de el.
Perioadele financiare dificile din an, in special cele de dupa sarbatorile de iarna, pot fi depasite mai simplu si mai usor daca alegi sa faci un credit IFN. Avantajele acestui tip de credit online IFN te vor ajuta sa scapi de griji in cateva ore si sa poti sa faci platile necesare, fara sa inregistrezi intarzieri de achitare la utilitati sau la alti furnizori de servicii. Astfel, poti evita noi datorii la stat si nu este nevoie sa amani achizitii importante de produse.

Credius iti pune la dispozitie solutii rapide si sigure de creditare, in orice moment din zi sau din an!