De ce un credit IFN este soluția potrivită pentru cumpărăturile de după sărbători

Ianuarie vine de obicei cu planuri ambițioase, noi perspective personale sau profesionale, dar și cu mai puțini bani în buzunar, după toate cheltuielile făcute cu cadourile de Crăciun sau vacanța de Anul Nou. Dacă ajungi într-o astfel de situație, opțiunile pe care le ai la dispoziție nu sunt foarte multe. Vei avea nevoie de bani pentru cumpărăturile și cheltuielile curente de început de an. Salariul este virat la final de lună, iar rudele și prietenii se pot afla în aceeași situație din punct de vedere financiar, fără multe variate de a te ajuta.  Un credit poate fi singura opțiune la care să apelezi pe termen scurt și un IFN are exact produsele financiare de care ai nevoie.

Ce înseamnă IFN

Un IFN este o Instituție Financiară Nebancară. Acest statut îi permite să ofere împrumuturi către persoane fizice sau juridice, fără să fie nevoie să se supună acelorași reguli de creditare aplicate unei instituții bancare. IFN-urile au dezvoltat produse de creditare adresate unui segment mai extins de solicitanți decât cel care se califică pentru un credit bancar, oferind condiții mai flexibile. Procedurile de solicitare, analiză și aprobare sunt și ele optimizate pentru un credit online, IFN-uri precum Credius implementând soluții digitalizate de procesare a solicitărilor de împrumuturi.
Pentru a aplica pentru un credit IFN urgent, ai de parcurs câțiva pași simpli. Folosești cererea online de solicitare a unui credit, pe care o completezi în câteva minute, de pe telefon sau calculator. Atașezi o copie după actul de identitate, dacă ești salariat sau pensionat, dar ai alte venituri înregistrate la ANAF. Pentru Credius vârsta nu este o barieră pentru cei care aplică pentru credite nevoi personale, IFN-ul având produse de creditare dedicate persoanelor peste 65 de ani.

Suma credit:3 000 lei
1 500 lei 40 000 lei
- +
Perioada de plata:24 luni
24 luni 60 luni
- +
Rata lunara *Prezentele informatii sunt orientative si nu au valoare contractuala. In conformitate cu normele interne ale Credius, oferta este personalizata si poate fi mai atractiva sau mai putin atractiva decat cea expusa in exemplul reprezentativ. Aplica acum

Credit IFN disponibil 24/24

Procedura de analiză și aprobare pentru un credit online IFN de la Credius durează de obicei 5 minute, așa că te poți aștepta să primești răspuns la solicitare foarte repede. În cazul în care acest răspuns este pozitiv, îți rămâne să semnezi contractul de creditare. O poți face tot online, cu semnătură electronică sau la unul dintre birourile Credius. Banii solicitați printr-un astfel de credit online IFN vor intra apoi în posesia ta, fie direct pe card, fie la ghișeul unei bănci agreate. Alege acest tip de credit de la un IFN, credit care este accesibil 24/24, în orice zi, exact atunci când ai nevoie de el.
Perioadele financiare dificile din an, în special cele de după sărbătorile de iarnă, pot fi depășite mai simplu și mai ușor dacă alegi să faci un credit IFN. Avantajele acestui tip de credit online IFN te vor ajuta să scapi de griji în câteva ore și să poți să faci cheltuielile necesare, fără să înregistrezi întârzieri de plată la utilități sau la alți furnizori de servicii, fără să creezi datorii la stat sau fără să fie nevoie să amâni achiziții importante de produse.

Credius îți pune la dispoziție soluții rapide și sigure de creditare, în orice moment din zi sau din an!